11/3/2020 13:32
Online Counter

Црногорски режим, током наредна три дана, планира да прогласи ванредно стање на територији читаве државе, сазнаје портал Српско уједињење. Циљ је, свакако, забрана литија у организацији Српске православне цркве, које су озбиљно угрозиле опстанак власти на челу са Милом Ђукановићем.

Формалан повод биће први регистровани случај коронавируса у Црној Гори, сазнаје портал Српско уједињење из више него добро обавијештених извора у Демократској партији социјалиста. У Ђукановићевом кабинету калкулишу да ће, од особа које су под мјерама надзора или у кућној изолацији, због сумње на коронавирус, најмање троје од њих, и званично бити позитивно на овај вирус.

Под лупом је посебно мушкарац који, према свим симптомима, има вирус у завршној фази инкубације, иако наши саговорници из Института за јавно здравље тврде да, поводом тога, још увијек имају дилеме.

У питању је мушкарац који је, према сазнањима потврђеним порталу Српско уједињење, вирус ''покупио'' недавно на стадиону Камп ноу, на фудбалској утакмици. Он је био у публици на првенственој утакмици Барселона – Реал Сосиједад.

Управо зато је Душко Марковић, на перфидан начин, данас најавио могућу забрану јавних окупљања, односно обрачун са литијама.

Карикатура, аутор: Горан Шћекић

Број прегледа:
hit counters free

Новости