9/7/2020 23:03
Online Counter

Драги оци, браћо и сестре!

Не чуди вас што људи који заузимају позиције уз властодршце, себи приписују духовне дарове расуђивања и разликовања духова.  „И ако ја помоћу Веелзевула изгоним ђаволе, синови ваши чијом помоћу изгоне? Зато ће вам они бити судије. А ако ли ја Духом Божијим изгоним ђаволе, дакле је дошло к вама царство небеско” (Мт. 12, 27-28).

Ја имам питање за јеретике, екуменисте и за оне који им помажу и са њима сарађују. Ко руководи вама?

1948. године, Џон Мот – масон – богоборац, основао је Светски савет цркава (највећа међународна екуменистичка организација).

Шта је то екуменизам? Блажене успомене старац Пајсије Светогорац је говорио: „Ђаво је бацио мреже како би ухватио читаво човечанство у њима. Богате он жели да ухвати масонством, сиромашне комунизмом, а вернике екуменизмом. Екуменизам је заједничко тржиште, једна велика држава, једна религија, уређена по њиховим стандардима - то су планови ових ђавола. "

Савремени српски Светитељ, велики богослов Преподобни Јустин Поповић, писао је: „Екуменизам је заједничко име за псевдохришћанство и псевдоцркве Западне Европе. У њему су срцем својим сви европски хуманизми са папизмом на челу. А сва та псевдохришћанства, све те псевдоцркве нису друго до јерес до јереси. Њима је заједничко јеванђелско име: свејерес”. Један од најупечатљивијих злогласних екуменистичких представника је патријарх Кирил (Гундјајев). Где нас воде наше „духовне вође“?

Код владике Кирила (надлежни епископ оца Сергија - нап. "Борба за веру") долазило је много гостију архијереја, које је он упућивао у наш манастир „Умнижитељка хлебова“. Они су тврдили да је Интернет веома удобан, да он замењује Јеванђеље, молитвослов, Псалтир и још много чега корисног, али треба да знате меру. Међутим, трагична последица је што деца не знају за ту меру.  

Према подацима Светске здравствене организације, захваљујући Интернету, више од 5 милиона деце сваке године изврши самоубиство. Речју, ја улазим у Интернет да зауставим насиље над крхким дечијим умом и душом, да учиним крај разврату, неморалности, вулгарности. Кршећи сва људска права и слободе, људи се доводе у скотско стање. Ко стоји иза овога? Хабад.

Покушаћемо да поткрепимо ове наше речи. Некада је господин Ходорковски био власник 65% актива државе Руске Федерације и претендовао је на место председника Русије. У то тешко време за В. В. Путина, изасланик Ротшилда и Рокфелера, рабин Берл Лазар, стигао је у Москву  и предложио В. В. Путину: ако ће он (Берел Лазар) бити главни рабин, тада ће се све променити на боље.

У Кремљу је 18 рабина једногласно свргло Шајевича и изабрало Берл Лазара за главног рабина Русије. Неколико сати касније, Ходорковски је ухапшен. Након два дана, Берла Лазара у Енглеској су питали: да ли сте познавали Ходорковског? Рекао је: „Да, лично сам га познавао." Он (Ходорковски) је унапред упозорен да Јевреј треба да буде опрезан (Душенов интервју).

Током догађаја на Криму, молили смо се за Путина и наговарали га да се покаје. Последице овог кајања знате и сами. У последњих 10 година, на одлукама, уредбама и подзаконским актима није Путинов лични потпис, већ факсимил. Ови документи имају апокалиптично значење кроз биометрију, дигитализацију, пристанак на добровољну обраду личних података и воде човечанство ка жигу Антихриста.

Пре пет година, ја сам у проповеди рекао да је Путин – звер из бездана и антихрист. Реакција митрополита Кирила била је муњевита. Он је позвао неколико потчињених свештеника и благословио њима и њиховим парохијанима да пишу канцеларији председника како ја позивам на оружани преврат. Последица, поводом мојих више пута исказаних ставова о Путину, - није било. Желим да кажем једно. Ни Владимиру Путину, ни његовом окружењу, није драго што су се показали таоцима сатане, то јест изасланицима секте Хабад у лицу Берл Лазара и његовог окружења.

Управо преко њих, дух антихриста управља Русијом. Политичка и духовна власт налазе се под будном и строгом контролом фашистичке организације Хабад. Председника Путина и његово окружење учинили су жртвеним јарцем, тј. њему су доделили све знаке видљиве и невидљиве описане у Светом Писму. То јест – он и његови људи су параван који ће бити коришћен до појаве антихриста.

Поставио сам питање шестог љубавичког рабина, који је написао злосутне речи на стрељачком зиду Ипатијевске куће, и седмог љубависког рабина – Месије, који је “умро и треба да васкрсне“. Управо они су духовни лидери и надахнитељи фашистичке секте Хабад. После тих мојих изјава, патријарх – екумениста Кирил ме је рашчинио по наређењу секте Хабад. Едуард Давидович Ходос је изјаву да ће чудовишта и њихова сатанска дела потрести сво човечанство, поткрепио видео чињеницама.

Нама је дано право и благослов да разобличавамо јеретике – екуменисте и хабадовце – сатанисте који представљају светско зло.  На молитвама заклињања (егзорцизми – нап. „Борбе за веру“) које држим, демони – кнезови блуда, содома, унинија, проклества, магије и врачања вриште како они верују и дрхте, а екуменисти – патријарх Кирил, митрополит Кирил, митрополит Иларион и други, који затварају цркве, уклањању лжице (мењају вековну праксу причешћивања – нап. „Борба за веру“), о каквој нам вери они говоре и коме они верују!

Приликом разобличавања зла, то јест сатане, демона, бесова и њихових следбеника, њихови програми и планови постају предмет интересовања људи, који су узнемирени и забринути за своју будућност и будућност своје деце. Људи се онда обраћају Богу, и сатанске жеље екумениста за глобалном владавином се одлажу на неодређени рок, тј. руше се њихови планови и програми.

Храмове су затвореле само богоборачке силе. Сасвим недавно, папа римски и патријарх Кирил, говорили су о светском миру и безбедности, да кроз ове „небеске гласнике“ човечанство добија благостање и мир. Управо су римокатолички папа римски и екумениста патријарх Кирил – духовна сила која уједињује римокатолие и православне, која врши контролу и даје орјентире политичким лидерима који управљају светом.

Гром из ведра неба – трећа сила која је – по прећутној сагласности двојице „небожитеља“ – патријарха Кирила и папе римског – ставила све људи у кућни притвор, укинула сва права и лишила слободе сво човечанство, које није прекршило ни један закон. Та сила – Хабад, води човечанство у пакао. Моје речи документовано потврђује Едуард Давидович Ходос и многе јавне изјаве научника и политичара из читавог света. Амин.

Извор: "Москва Трећи Рим"

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Број прегледа:
hit counters free

Новости