29/11/2019 13:18
Online Counter

Српско уједињење са задовољством интегрално преноси ставове које је поштени Срђан Милић саопштио за подгорички портал ''Борба'', поводом јучерашњег текста објављеног на нашем порталу, са насловом: ЕКСКЛУЗИВА! Нова партија Срђана Милића зваће се ''Социјалисти Црне Горе''

Интегрални текст, пренесен са портала ''Борба'':

Некадашњи лидер СНП-а Срђан Милић демантовао је поједине медијске спекулације да оснива нову политичку партију. У изјави за Борбу потврдио је да неће ни он ни Данијела Павићевић гласати за Лидију Вукчевић, за шефа ВДТ-а.

“Поштујући начин на који функционише Ваш медиј и чињеницу да су се неки дрзнули у XXI вијеку да уређују као странци ко је што и за кога се залаже у Црној Гори користим прилику да нагласим: Kандидат Лидија Вукчевић ни по једном критеријуму нема нити ће имати подршку госпође Данијеле Павицевић и мене.

Чињеница да је “fake news” са портала Српско уједињење пренио Портал Аналитика говори о обома који, очигледно, имају истог газду. Да није жалосно било би смијешно. Али кад су такви “портали” у питању – нашла рупа закрпу.

Дакле, био и увијек ћу бити члан Социјалистичке народне партије. Била ми је и остала и част и привилегија, казао је Милић у изјави за Борбу.

Број прегледа:
hit counters free

Новости