18/12/2019 20:21
Online Counter

Изјава шефа Клуба посланика СНСД-а у НСРС Игора Жунића да Програм реформи БиХ неће бити упућен нигдје док о њему не расправи Народна скупштина Републике Српске нова је подвала којом се потврђује да СНСД наставља са обмањивањем и лагањем народа у Републици Српској.

Очигледно је да је намјера СНСД-а да се о Програму реформи расправља тек након избора новог Савјета министара, како би се добило формално покриће у НСРС. Међутим, расправа тада неће имати никакав значај, јер се, по закључку Предсједништва БиХ, Програм реформи аутоматски упућује у Брисел након потврђивања новог Савјета министара.

Жунићева изјава у којој калкулише временом одржавања посебне сједнице НСРС о Програму реформи доказује да Милорад Додик не смије са документом изаћи пред Народну скупштину док све не буде готово, јер му то не дозвољавају Шефик Џаферовић и Жељко Комшић.

ПДП поново позива чланове Предсједништва БиХ да коначно објаве документ који су усвојили и да јавност Републике Српске буде са њим упозната прије избора новог Савјета министара.

Број прегледа:
hit counters free

Новости