10/5/2020 13:06
Online Counter

Полицајац Дарко Милоњић, који има специјални режимски задатак обрачуна са Српском православном црквом, кренуо је да вербално, порукама, преко Messenger апликације, узнемирава мр Предрага Радетића који се, потом, огласио на свом Facebook профилу.

Мр Предраг Радетић је, иначе, високи функционер Српске листе који је, на овај начин, јасно демонстрирао како се комуницира са полицајцем који злоупотребљава своја овлашћења, па бесправно и без било каквог папира брани народу да на највећи хришћански празник, Васкрсење Христово, уђе у подгорички храм који је назван управо по том, највећем догађају, у људској историји.

Радетић је Facebook мрежи, између осталог, написао:

''Полицајцу Дарку Милоњићу мало је што нам противуставно, без папира, бранио у цркву да уђемо, н'о ми још онако прикривено пријети преко порука. Па ђе си ти мени цио живот, оди старој школи да се целивамо и мало уз горку кафицу исћакуламо.

Ја знам кроз коју муку данас униформисана лица пролазе, међу њима има много честитих људи (многе лично познајем), којима улога "кербера" теже од смрти пада и знам да су присиљени на саучесништво у прогону самог БОГА из ЦГ јер не смију оставити жену и дјецу да цркну у немаштини, и имају сву моју подршку у изналажењу заједничког језика да колико толико вукови безбожни буду сити, а овце на броју.

Али, говнима попут овог који је недужног Данила Живковића са још њих четворицом тукао и то пред његовом дјевојком, е ту заиста немам, нити ћу икада иоле поштовања према униформи показати!

Уколико ми се ускоро деси клавир на главу, залутали метак са свадбе, или ја лежећи у све 16, а крај мене пиштољ, да се зна шта је по сриједи.''

Детаље комуникације између Предрага Радетића и Дарка Милоњића можете прочитати у доље наведеним screenshot записима.

Број прегледа:
hit counters free

Новости