25/11/2019 17:12
Online Counter

Портал Српско уједињење на Аранђеловдан је писао да на државним изборима на пролеће 2020. године Нова Србија Велимира Илића наступа у коалицији са Српским слободарским покретом Мирослава Паровића, Влашком странком МОСТ и групом грађана Искрено за Ниш генерал—мајора Момира Стојановића. Баш као што смо најавили, коалициони споразум биће потписан сутра у Београду, а носиоци изборне листе су Илић и Стојановић.

Дефинитиван назив коалиције је Народни блок: Велимир Илић — генерал Момир Стојановић и усаглашен је током викенда, што је портал Српско уједињење такође најавио. Лидери сва четири субјекта, чиниоца коалиције, обратиће се сутра представницима медија.

Момир Стојановић био је на челу Војно–безбедносне агенције, а током политичке каријере, као напредњак, налазио се на челу скупштинског Одбора за контролу служби безбедности.

Саговорник портала Српско уједињење из тог савеза прије неколико дана је казао да ће њихов изборни програм бити народњачки, те да ће бити једина суштинска опозициона листа на предстојећим изборима.

Народни блок, најављују, разликоваће се од конкуренције, по питањима 'мини Шенгена', статуса Косова и Метохије, Закона о раду, односа према Европској унији, идеологији неолиберализма — каже саговорник портала Српско уједињење из врха коалиције.

Број прегледа:
hit counters free

Новости