13/12/2019 22:27
Online Counter

Портал Радио телевизије Црне Горе, кога контролише ДПС; и портал Борба, иза кога стоји ДФ; једини су данас у Црној Гори ''ексклузивно'' извијестили да Демократска партија социјалиста биљежи политички раст, након анкете коју је публиковао ЦЕДЕМ.

На сајту државне телевизије јесте саопштено да ДПС расте, али се не спори јачање, сходно резултатима анкете ЦЕДЕМ—а, и Демократа, Бошњачке странке и Социјалдемократске партије.

Структура чланка кога је објавила Борба, насловом је радикалније режимски, иако садржином показује да резултати анкете таква каква јесте и коју је ЦЕДЕМ пласирао, чак и у вјероватно фризираној варијанти, свједоче да ДПС више не може да рачуна на политичке монополе које је остваривао, између осталог, и са медијском логистиком константног клинча коју му је пружао Демократски фронт. Поготово на плану фингираних сукоба чија је последица договорена поларизација бирачког тијела.

Портал Борба, који је гласило Демократског фронта и групе људи које листинзи спајају са уређивачком концепцијом, логистика је портала Ин4с са резервне ''клупе'' и данас се закуцао са ставом у наслову који не одражава суштину текста и који се своди на то да само партија Мила Ђукановића јача у Црној Гори.

Колико ће екипа окупљена око ''оглашивача'' ексклузивних информација из окружења Црне Горе на овом порталу имати разумијевања за протекцију коју је ДПС незаслужено стекао на телефонским или компјутерским екранима читалаца портала Борба, показаће вријеме.

Баш као што се медијске експозитуре везане за лидере Демократског фронта припремају да и ''овај пут'', у 2020. години, ''побиједе'' ДПС. А све то, наравно, има логике колико и потпис Предрага Булатовића на Споразум са народом након 30 година политичких промашаја од којих је једину корист имао Мило Ђукановић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости