30/5/2020 10:50
Online Counter

На Јадранској магистрали, у мјесту Kукуљина у Тивту, јутрос се десила тешка саобраћајна несрећа у којој су два младића из Србије изгубила живот.

Наиме, око два сата иза поноћи, аутомобил "пежо 307" српских регистрација, крећући се магистралом из правца Будве, наишао је у Kукуљини на градилиште раскрснице - кружног тока коју у том мјесту још од краја прошле године гради Општина Тиват.

Аутомобил који се несумњиво кретао великом брзином, притом је ударио у један дио бетонских блокова којим се формирају пјешачка острва на новој раскрници, а у силовитом удару оба младића која су се у њему налазила, испала су из возила и задобила тешке тјелесне повреде.

Двадесетогодишњи М. С. из Владичиног Хана подлегао је повредама на лицу мјеста, док је други младић - K.Д. (25) из Сурдулице, са тешким тјелесним повредама транспортован за болницу у Kотору и на жалост, преминуо је на путу до ње.

Из тиватске полиције јутрос су саопштили да за сада није познато ко је од њих двојице био за управљачем "пежоа".

Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни тужилац из Основног државног тужилаштва у Kотору, уз присуство припадника Одјељења безбједности Тиват.

"Тијела страдалих у овој саобраћајној несрећи, биће транспортована у KБЦ Подгорица ради вршења обдукције и утврђивања тачног узрока смрти. Од стране надлежних вјештака биће спроведена потребна вјештачења, ради утвђивања околности и узрока настанка ове тешке саобраћајне незгоде. Страдала лица имала су радне дозволе, по ком основу су и боравила у Црној Гори", саопштено је из тиватске полиције.

Број прегледа:
hit counters free

Новости