20/3/2020 11:03
Online Counter

"И данас смо наставили са активностима подршке нашим суграђанима. Док наши активисти раде на подручју градских насеља, ми смо обишли пољопривредна газдинства на платоу Мањаче пружајући им подршку у виду зоби и сјеменског кромпира", рекао је народни посланик Драшко Станивуковић који је данас посјетио домаћинства у селима Павићи, Стричићи и Вилуси.

"Сматрамо да у овом тренутку, поред подршке грађанима у намирницама треба да подржимо и мала пољопривредна газдинства да одрже своја домаћинства и усјеве", додао је Станивуковић.

Он је истакао битност подршке суграђанима без обзира у којем дијелу града Бањалука се налазили. Позвао је све да се у складу са својим могућностима солидаришу, пријаве за волонтирање Управи цивилне заштите и заједничким снагама превазиђемо тежак период пандемије вируса корона и ванредне ситуације.

"Важно је да и у овом периоду пољопривредна газдинства живе, те желимо да обиђемо што више домаћина, придржавајући се свих мјера и препорука које су на снази", додао је Станивуковић.

Заједно са Станивуковићем данас на Мањачи били су  Бранислав Бореновић и одборник у Скупштини града Бањалука Јово Савановић.

Информативна служба ПДП-а

Број прегледа:
hit counters free

Новости