20/10/2022 14:39
Online Counter

Светосавска српска листа у потпуности подржава протест и данашње захтјеве полицијаца који су, у организацији Независног синдиката Управе полиције, саопштени у Подгорици.

СВЕТОСАВСКА упорно скреће пажњу јавности, мјесецима уназад, да је дискриминација, по разним основама, један од највећих друштвених проблема у главном граду Црне Горе. Дискриминисани су, нажалост, и они који природом свога посла, треба да омогуће безбједност и сигурност грађана у нашој држави.

Наша данашња подршка је људски чин, и најмање има везе са актуелном предизборном кампањом, иако је ред да током управо ове кампање сви ми који учествујемо на изборима, потенцирамо више људе, односно народ, а мање на поплочавање тргова и соларне панеле.

Просто је забрињавајуће да наши грађани, наше комшије, који чувају уставни поредак, старају се о јавном реду и миру, боре се против криминала и корупције, долазе у ситуацију да искључиво протестима морају скренути пажњу на себе и свој положај.

СВЕТОСАВСКА ће учинити све да дискриминисани радници и грађани, без обзира на вјеру, нацију и политичку припадност, имају општу друштвену подршку. Бићемо уз њих, вјерујући да сила и неправда ускоро морају бити прошлост у Подгорици и Црној Гори.

мр Мирко Рмандић, носилац СВЕТОСАВСКЕ СРПСКЕ ЛИСТЕ - Саберимо се за Немањин град

Број прегледа:
hit counters free

Новости