21/2/2020 10:22
Online Counter

ИНТЕРВЈУ

Верољуб Недељковић, председник удружења грађана ''Србија моја Отаџбина''

Ко чини структуру организације"Србија моја отаџбина"?

Удружење“Србија моја отаџбина“, чине 7.900 претежно бивших војних лица и полицајаца, све оне које је претходни режим послао у пензију пре времена из читаве екс-Југославије сада су под окриљем  нашег удружења који је брзо стекао велику подршку. Људима је доста криминала тако да дају апсолутну подршку нашој објави рата против мафије и организованог криминала.  Формирани, с циљем општенародног препорода државе наше удружењење ће по свој прилици прерасти у политичку странку, јер за кратак период од почетних 7.900 претежно бивших војних лица и полицајаца из читаве екс-Југославије већ броји преко 29.800 чланова.Јављају се из различитих партија, сви они којима је доста да живе у држави коју држе "мафијаши".

У којој мери је Русија заинтересована за решавања питања Косова и Метохије?

У мери као да је то њена територија, што значи да Русија никада неће препустити Србију, Косово и Метохију, Републику Српску и Црну Гору било којој другој велесили.

Зашто се Ваше удружење залаже за враћање смртне казне у српско законодавство?

Ми у „Србија моја отаџбина“ залажемо се  за смртну казну јер је то једини начин којом ћемо увести ред и и безбедност у Србију. Држава би морала да елиминише криминал и заштити друштво, у циљу очувања општег добра и друштвеног поретка.

Сматрамо да власт има све полуге да спречи да се родитељи и деца плаше у каквој држави живе, тотално незаштићени од криминала, и разних манијака, нарко дилера,  а да се ништа не предузима поводом тога.

Док се сви улагују принципима Европске уније и теоријски причају о људским правима, ми сматрамо да ће смртна казна коју ћемо вратити  довести до реда и  да ће безбедност у Србији бити на највишем нивоу. Реч је о социјалној правди: држава би требало да елиминише криминал и заштити друштво, у циљу очувања општег добра и друштвеног поретка. Најгори криминалаци, издајници, силоватељи и убице требало би присилно уклонити из друштва - погубљењем - након редовног судског поступка и исцрпљених жалби. Ко је тај ко сме да се иживљава монструозно над децом и немоћнима некажњено и каква је то владавина права која дозвољава криминал оправдавајући га угрожавањем људских права. Питајте ви породице силованих и убијених ко штити њихова људска права и шта они мисле када силоватељ или убица није адекватно кажњен? Криминал се побеђује смртном казном.

Сигурни смо да већина људи сматра исто, али се не изјашњавају да их не би прогласили да крше људска права по модерним европским законима.

Најгори криминалаци, издајници, силоватељи и убице требало би присилно уклонити из друштва – погубљењем – након редовног судског поступка и исцрпљених жалби. Сопственим животима гарантујемо да ћемо се обрачунати са криминалом у Србији, да заштитимо грађане и децу, што је и приоритет Удружења грађана „Србија моја отаџбина“, и нећемо штитити оне који желе да нашу државу доведу до руба пропасти како би даље мафијали и зарађивали новац преко „грбаче“ напаћеног народа.

Које су методе борбе за искорењивање криминала,коју сте надавно најавили?

Само сила, може да победи силу.Поднећемо иницијативу да се оформи "елитни одред за борбу против мафије", са  искусним професионалцима са којим располажемо. Неки су још у време "Брозове" Југославије, послати као испомоћ Италији у борби против Црвених беретки и мафије Коза Ностра, а учествовали су и у многим другим бројним сличним акцијама широм света. Они ће сва своја искуства, знања и све своје капацитете дати  Србији, како би се коначно обрачунали са мафијом, због које су грађани ускраћени да живе онако како заслужују.  Биће то одред који ће се састојати од чланова "Србија моја отаџбина", оног дела највише квалификованих специјалаца и професионалаца, као и добровољаца судија, тужилаца и опаративаца.

Ми смо професионалци који озбиљно намеравамо да се успостави ред у држави, безбедност грађана и деце, право на религију, без обзира на вероисповест, јер ми смо људи  "обучени" да дамо своје животе за правду и отаџбину.Сада смо спремни да ову мисију успешно спроведемо до краја.

Не може мафија да буде јача од државе! Бог силу не воли, али се зло једино силом може искоренити, да би се добро створило. Ми, чланови "Србија моја отаџбина" спремни смо да оформимо одред за "борбу против мафије"и да одемо са миром у души Богу на истину. Подићићемо свој "мач истине и правде "да зло искоренимо, за достојанствен и безбедан живот грађана..

Из поузданих извора сазнајемои да чланови овог удружења поштују рад професионалаца у БИА,Војсци,Полицији,ВБА и другим надлежним органима,али да сматрају да је неопходно да се оформи овај специјални одред који ће уз помоћ свих структура професионалаца моћи да се супростави "мафији".

Кроз разна искуства у многим државама и познанству са безбедносним службама целог света, они знају начин како мафија функционише изнутра и како је уништити. Мафија доминира и и изнутра ровари у многим областима, тако да се мора “створити директна веза између становника и власти, како би се поништило посредовање  преко мафијаша, што одавно уноси страх и немир грађанима Србије и не дозвољава нормалан живот .”

Једини начин борбе против мафије је борити се мафијашком методом – "насиљем", специјалним одредом високих професионалаца, као што је и у Италији направљен специјални одред за обрачун са мафијом, који нису дозвољавали ни да тужиоци сарађују са њима и да добијају блаже казне и буду убрзо на слободи. Можда делује "окрутно", али је то једини начин да се обрачуна са мафијом у нашој отаџбини у којој је завладала.

Ми смо окупљени у борби за интерес  народа и објавили смо рат против мафије и организованог криминала и дајемо апсолутну подршку свакоме ко жели да нам се придружи у овој борби, посебно трговини дрогом, где неће надрљати ситни дилери и недужна деца, већ ћемо стати на  пут озлоглашеним криминалним клановима, шефовима мафије и нарко-дилерима.

Били сте пријатељ са бившим либијским вођом Гадафијем .Каква су Ваша сјећања када је у питању некадашњи лидер који је био велики пријатељ бивше Југославије и српског народа?

Имао сам част да будем близак са Муамер ел Гадафијем пословно, али и приватно. Сви знају колико је волео наш народ. У Либији сам обучаовао његове специјалне јединице, његову гардуали и његовог сина Саита. Борка Вучић је била саветница за финансије која је 46 пута приватним авионом долазила у Триполи и имала је невероватан утицај на економију Либије. Присуствовала је побратимљењу Гадафија и мене,били смо изузетно све троје блиски. Много сам научио од њега, посебно о одржавању реда и мира, као и борби против криминала.

Број прегледа:
hit counters free

Новости