28/1/2020 19:09
Online Counter

Веселин Вељовић, директор Управе полиције МУП-а Црне Горе, и Зоран Лазовић, помоћник директора Управе полиције МУП-а Црне Горе, посетили су данас Центар безбједности Бијело Поље, при чему је истакнуто да је посета реализована како би се сачувао мултиетнички склад у оквиру наведене организационе јединице.

Међутим, према за сада непровереним подацима из Центра безбједности Бијело Поље, ситуација током састанка Вељовића и Лазовића са припадницима МУП-а из Бијелог Поља била је далеко од смирене и мултиетичне. Заправо састанак је остварен због све учесталијих информација о планираној „побуни“ припадника Центра безбједности Бијело Поље, који у последње време све отвореније испољавају јасне ставове о отказивању послушности аутократском режиму Мила Ђукановића, председника Црне Горе, и његовој криминално-безбедносној организацији у оквиру МУП-а Црне Горе, тврди Националист.

Превасходни задатак Вељовића и Лазовића био је да примире кадрове МУП-а у Бијелом Пољу, што би у случају отказивања послушности припадника Центра безбједности Бијело Поље био велики пораз за Лазовића, који води порекло из Бијелог Поља.

Извор: Националист

Број прегледа:
hit counters free

Новости