30/11/2019 11:07
Online Counter

У Плужинама је одржана сједница општинског одбора СНП Плужине на којој је разматрана актуелна политичка ситуација у Црној Гори, са посебним освртом на актуелности у раду СНП на државном нивоу и у Плужинама.

"Ово је град гдје СНП више од двадесет година самостално врши власт, на задовољство свих грађана Пиве", казао је Владимир Јоковић, предсједник СНП ЦГ.

Ових дана једни те исти људи по трећи пут подносе оставку на чланство у СНП иако су већ пар година ван партије и нису чланови било ког партијског форума. А притом су се заклињали да им је СНП стил живота. Али одговор часног чланства СНП је већ изречен. Све им је узалуд. Тако и ови нови напади не могу оштетити нашу партију, истакли су присутни.

Изражено је задовољство радом локалне самоуправе на челу са Мијушком Бајагићем. Стога је договорен још јачи рад на терену и обилазак сваког мјесног одбора.

Са састанка у Плужинама поручено је да ће СНП урадити све да у Црној Гори сазре вријеме за промјену власти и промјену система вриједности, који је, нажалост, довело до подјела по свим питањима.

СНП има јаку инфраструктуру и конституисане општинске и мјесне одборе, па ће руководство наредних дана наставити обилазак Црне Горе.

Састанку су присуствовали и обратили се присутнима и потпредсједник Драган Ивановић, Василије Лалошевић, шеф Медијског центра, као и Драган Вукић, секретар Извршног одбора ГО.

Састанком је предсједавао Слободан Делић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости