23/6/2020 19:54
Online Counter

Да се не лажемо, сви који смо против оваквог Вучићевог режима смо у недељу доживели пораз! И ми који смо активном борбом на изборима хтели да га спречимо да сам има двотрећинску већину у Народној скупштини и они који су бојкотовали изборе и они који су алтернативним политичким методама хтели да уведу народну демократију у Србију. Сада је на свима нама који смо до сада били истурене личности у борби против Вучићевог режима  да признамо пораз како би грађани видели да смо спремни да преузмемо одговорност.

Ја сам своје сараднике већ обавестио да ћу се повући са места председника председништва Народног слободарског покрета и да ћу странци предложити нови начин организовања и деловања. Сматрам да сам политички поражен, али као човек имам још јако пуно и снаге и мотива да се борим против овог политичког цунамија који је Србију задесио и који је вратио тридесет година уназад и све нас довео до тога да морамо да кренемо од нуле.

Вучићева позиција је јасна. Он је политичким инжењерингом ућуткао све критичаре тиме што нам је у јавности срушио кредибилитет, а подигао је све оне који га хвале или су неутрални и тиме је себе ставио у позицију недодирљивог. Наредни корак је да направи владу од свих странака које су ушле у Народну скупштину, плус политичари попут Чедомира Јовановића. На овај начин Вучић жели да прикаже национално јединство и демократију, али је свима јасно да је све то лажно и намењено да се изврше крупне уставне промене и омогући потписивање некаквог историјског споразума између Срба и Албанаца чиме ће тзв. Републици Косово бити отворена врата уласка у Уједињене нације.

Заштита уставног поретка и обрачун са мафијом која је заробила српско друштво морају бити у основи неопходног новог политичког окупљања. Треба нам један човек који ће бити председнички кандидат и осамнаест хиљада мотивисаних људи који ће бити чувари кутија на изборима који ће се одржати већ идуће године. Ми из Народног слободарског покрета у овом тренутку можемо да гарантујемо одбрану око 200 бирачких места и подршку том заједничком кандидату.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет

Број прегледа:
hit counters free

Новости