14/4/2021 16:51
Online Counter

Глумицу Данијелу Штајнфелд, након оптужбе да ју је силовао колега Бранислав Лечић, испитиваће психијатри у Србији, пише “Информер”.

Глумица ће се наћи пред судским вештацима на захтев Вишег јавног тужилаштва. Разлог је тај што документација коју је предала са америчког института “Kолумбија” није валидна у нашем правосуђу.

- Данијела је на том институту учествовала у истраживању посттрауматског синдрома. Донела је у Србију сву документацију, јер сматра да су ти папири кључни доказ да ју је Лечић силовао. Поменути документи, међутим, не могу бити доказ у Србији. Због тога је тужилаштво упутило захтев да Данијелу испитају наши психијатри у предистражном поступку како би се видело да ли има места за подизање оптужнице против Лечића - открива извор Информера.

Адвокат Вићентије Даријевић сматра да Данијелина документација није валидна.

- Не може свако да донесе шта хоће и каже да је то доказ. Мора да се провери да ли су људи који су издали ту документацију квалификовани и да ли имају статус судских вештака, у шта сумњам. Врло је вероватно да ће се Данијелино вештачење пред тимом психолога и психијатара обавити у Србији и то пре подизања оптужнице против Бранислава Лечића - изјавио је он.

Глумац Бранислав Лечић такође ће такође бити подвргнут психијатријском испитивању, наводи “Информер”.

- Тражиће се да Лечић разговара са вештацима судске медицине како би се утврдило да ли је склон манипулацији и насиљу - каже извор за поменути портал.

Број прегледа:
hit counters free

Новости