2/10/2019 11:21
Online Counter

Радо Трајковић, одрастали смо заједно у Подујеву, у улици Народног фронта. Провели смо дјетињство заједно, био сам нераздвојан са твојим братом Радомиром, који је моја генерација. Дружио сам се и са тобом која си три године млађа.

Ја сам отишао из Подујева јер је Тито, у договору са Едвардом Кардељом, Фадиљом Хоџом и Махмутом Бакалијем, донио наредбу да тек сваки једанаести запослени на Космету може да буде Србин. С обзиром да смо ја и моја браћа били сирочад, без оца, морали смо да одемо испред најезде албанских емиграната јер нам комунистичка Југославија у Подујеву није дозволила парче хљеба. Њима су Фадиљ Хоџа и Махмут Бакали куповали куће и имања који су припадали Србима. Све је то рађено српским парама које је Петар Стамболић давао за неразвијена подручја. Они, умјесто да улажу у развој, улагали су у куповину српских кућа.  

У међувремену су досманлије, које си ти подржавала, довршили оно што су комунисти започели.

Разуман се човјек данас са чуђењем пита – да ли си, Радо Трајковић, учила школе да би врхунац твоје каријере био да подупиреш и јавно подржаваш балистички и терористички покрет Хашима Тачија и Рамуша Харадинаја? Имаш прилику да часно, колико се може после свега часно, извучеш из ове ситуације и опереш пред српским народом, уочи избора на Космету на којима учествујеш да би нанијела директну штету Александру Вучићу и Српској листи.

Апелујем на тебе да се повучеш из изборне трке јер ће у супротном бити јасно да си се ставила на услугу и у службу наследницима Шабана Полуже. То је онај зликовац, политички и духовни отац каснијих терориста из ''ОВК'', који је жарио и палио срезом Лабским и мојим и твојим Подујевом, Радо.

У сваком случају – Радо, бела Радо, шта је с тобом, јадо? Помисли на твоје бриљантне родитеље и стричеве, твога сјајног брата Радомира и цијелу кућу Вујачића. Да је жив Мића Миловановић, народни посланик Српске радикалне странке и предсједник општине Подујево, не би се ти смјела овако понашати и поступати као да ти је издаја српских националних интереса главни политички циљ.

Можеш ли данас пребројати Србе у Подујеву, српском Подујеву? Некада је ту било три посто Шиптара, а данас је 0,00 одсто Срба! То су све ''почистили'' коалициони партнери твог ''Европског покрета'' у лажној држави ''Косово'', Хашим, Рамуш и остали.

Угледала си се, изгледа, Радо, на ћерку великог и доброг Јована Рашковића. Он се данас у гробу преврће јер је за собом оставио ћерку, која је, као и ти, национални издајник. Срам да Вас буде зато што пљујете на свој род.

За разлику од тебе, мене ране мога рода боле. Мој род је, изранављен и осакаћен од непријатеља споља и изнутра, смогао снаге да изабере своје праве представнике да га воде. Није Александар Вучић индивидуа, Александар је 55 одсто, можда и 80 одсто српског рода. Па ко сте ви, несрећне српске одиве, па да овако острашћено будете против свога рода?  Видите ли даље од носа?

Поријекло твојих Вујачића је искрај Острога, као и часног братства Рашковића који су завршили миграцијама у Книнској Крајини, о чему сам причао са Јованом.

Вас двије - покајте се и пред Богом и народом за оно што у знању или незнању чините!

Радован Секуловић,

Српски домаћин из Подгорице,

Добитник награде менаџера године Савезне Републике Југославије

Секуловић поред одра Јована Рашковића

Секуловић прима признање за менаџера године Југославије

Број прегледа:
hit counters free

Новости