22/11/2019 10:13
Online Counter

Бивши лидер Социјалистичке народне партије Срђа Милић испреговарао је са Демократском партијом социјалиста подршку ДПС—овом кандидату за врховног државног тужиоца, сазнаје портал Српско уједињење.

ДПС се, са друге стране, обавезала да активно подржи формирање партије која ће се залагати за социјалну правду и једнакост, а иза које стоје Срђа Милић и Снежана Јоница. Режим ће, тим поводом, "пролетеру" Милићу на располагање ставити државне и "дворске" медије, док ће два "одбјегла" посланика СНП-а, од којих је један управо Срђа Милић, бити на располaгању ДПС-у за "шкакљива" прегласавања која, прије свега, ишту двотрећинску већину.

ДПС је већ направио први корак подршке Милићу — шеф Делегације ЕУ у Црној Гори Аив Орав, примио је, прије четири дана некадашњег лидера СНП—а који је увјеравао европског представника да ће бити конструктиван, не само поводом избора ВДТ—а, него и приликом гласањa о изборним законима.

Милић је, паралелно, у обавези да помогне режиму и поводом неколико просторно—планских предлога докумената који ускоро стижу пред скупштински одбор за туризам, пољопривреду, екологију и просторно планирање, у који се Милић вратио у октобру и поред изричитог става партије да то не чини.

Број прегледа:
hit counters free

Новости