18/2/2020 19:46
Online Counter

Промотивни караван Српског покрета Двери под именом ОСЛОБОЂЕЊЕ почео је обилазак Србије данас из Чачка. Најпре су активисти Двери посетили Мрчајевце, а потом се путујући камион са озвучењем и дељењем промотивних материјала о бојкоту избора и програму Двери преселио на градски трг у Чачку. Више десетина активиста Двери на челу са председником Бошком Обрадовићем и другим члановима Председништва Двери разговара са грађанима и упознаје их са разлозима за бојкот избора. Истовремено је у току и скупљање петиције грађана против мигрантске политике актуелне власти на свим нивоима, која изазива велику пажњу јавности па се међу потписницима подршке налазе и бирачи СНС и СПС.

Овим поводом народни посланик и председник Двери Бошко Обрадовић изјавио је следеће: "Као што нас то историја учи, ослобођење Србије увек је кретало из Чачка и ових наших крајева Шумадије и западне Србије. Данас из Чачка креће промотивни караван Двери у оквиру заједничке кампање бојкота избора српске опозиције који ће обићи читаву Србију са циљем да дођемо до сваког грађанина и упознамо га са разлозима бојкота избора. Данас смо у Чачку, сутра у Краљеву и Врњачкој Бањи, прекосутра у Трстенику и Крушевцу и тако редом до краја фебруара у Пожаревцу, Смедереву, Нишу, Лесковцу...

Посебно ми је драго што смо данас почели из села Мрчајеваца, важне варошице на тромеђи Чачка, Краљева и Крагујевца, и послали јасну поруку колико нам је стало до села и сељака и да ће ова кампања морати подједнако да иде и у градове и у села. Поред разговора са грађанима о разлозима бојкота Скупштине и бојкота избора, биће ово прилика да их упознамо и са 55 мера Двери за побољшање живота у Србији, као и са нашом породичном политиком и конкретним мерама за бољи и лепши живот свих наших породица.

У оквиру овог каравана информишемо грађане о опасностима и последицама мигрантске кризе и скупљамо петицију против мигрантске политике власти. Уверени смо да садашња мигрантска политика мора да се мења и да Србија није Немачка и не може да прими и асимилује тако велики број миграната. Разумем забринутост власти и невиђену медијску хајку режимских медија против Двери и мене лично која траје већ три дана без престанка јер наш став према мигрантској политици разумеју и подржавају и бројни чланови владајућих странака. Ми не желимо ништа друго већ оно што већ постоји у Европској Унији, а то је мигрантска политика Вишеградске четворке - Мађарске, Пољске, Чешке и Словачке које строго контролишу своје државне границе и не дозвољавају неконтролисани прилив миграната.

Позивам грађане да се одазову и посете караван Двери широм Србије. Ми смо жртве медијске негативне кампање која о нама говори све најгоре, а ово је сада јединствена прилика да нас грађани боље упознају - директно, без режимских посредника.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Број прегледа:
hit counters free

Новости