5/5/2020 21:37
Online Counter

Онај ко крши одредбе заштите јавног здравља грађана у чијем доношењу је и сам учестовао и лажно пропагирао останак код куће, не може да буде министар – казао је Младен Босић, делегат у Дому народа и члан Предсједништва СДС реагујући на присуство Сташе Кошарца, министра спољне трговине и економских односа у Савјету министара на ‘корона-журци’.

„Умјесто да својим понашањем буде примјер грађанима, који се већ мјесецима придржавају свих прописаних мјера и бораве у својим кућама, Кошарац је на најгрубљи начин показао сву своју бахатост, показавши да нити га је брига за јавно здравље грађана нити за прописе у борби против епидемије. Осјећам стид што Кошарац и њему слични представљају РС и народ којем припадам. Ако је такав лик један од најистакнутијих играча у ‘репрезентацији из РС у Сарајеву‘, онда се ни Републици Српској ни народу не пише добро.“ – казао је Босић.

Он је казао да су сад јасне поруке директора УКЦ-а Бања Лука Владе Ђајића да се не аплаудира здравственим радницима већ неодговорним појединцима.

„Ђајић је мислио очигледно на свог партијског колегу Сташу Кошарца када је говорио о неодговорним појединцима због којих се раширила зараза. Прије него почну држати лекције грађанима који се од почетка пандемије узорно понашају, нека Ђајић и Стевандић одрже једно предавање својим политичким саборцима о ризицима неодговорности, бахатости и политичког лудила који шире за вријеме пандемије вируса корона“ – закључио је Босић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости