20/6/2020 9:48
Online Counter

Синод Православне Цркве Молдавије, која је саставни део Московске патријаршије, оштро је иступио против коришћења епидемије коронавируса као изговора за тоталну присилну вакцинацију, што би, у ствари, могло резултирати микрочиповањем људи. Молдавски архијереји су саопштили:

„Ми имамо информацију о предстојећем увођењу чипова у организам човека кроз вакцину. Мора се рећи да вакцинација носи собом опасност од микрочиповања и доспевања у организам човека страних уређаја. Јавност у многим европским земљама протествује против обавезног вакцинисања, посебно вакцином против коронавируса COVID-19, јер их и види као пут за глобални антихристов систем. Ми смо узнемирени могућношћу увођења микрочипова у људско тело, у циљу њиховог контролисања помоћу 5Г технологије. Човеком, одговорним за стварање такве технологије микричоповања посредством вакцина, које омогућавају увођење у наш организам наночестица, које затим реагују на таласе које преносе 5 Г уређаји и омогућавају систему да даљински управљају људима, - сматра се Бил Гејтс".

Читаоце „Борбе за веру“ подсећамо да је Православна Црква Молдавије 20. маја запретила председнику владе Молдавије Јону Кику, да ће престати да се моли за власт, ако забрана јавних богослужења - уведена због епидемије коронавируса - не буде укинута.

У обраћању Синода Православне Цркве Молдавије премијеру тада је, између осталог, речено:

„Својим забранама Ви сте ударили на моралне и верске темеље сопственог народа, по својим сопственим грађанима, према којима се односите као према бесправној маси бирача, којима сте навикли да манипулишете. У таквим условима, ми задржавамо канонско и морално право да престанемо да Вас помињемо током заједничких молитава у храмовима. Ви војујете против Цркве. Но, Њу штити Сам Христос, а у борби за Христом никада нећете изаћи као победник!“

Борба за веру

Број прегледа:
hit counters free

Новости