15/8/2019 9:30
Online Counter

Обавјештавам Црногорску, а прије свега будванску јавност да саопштење Демократског Фронта које је због свог непристојног саржаја изазвало политичку ујдурму, критику цјелокупне јавности, па и тензије у оквиру владајуће коалиције, нисам написао, нити дао одобрење да се у моје име пошаље медијима, казао је одборник Демократског фронта у СО Будва, Ђорђије Вујовић.

Након изласка Црногорске из локалне власти у Будви, одборник те партије Перо Дулетић нашао се на удару ДФ-а.

"Ову грубу игру са мојим именом и презименом оличену у форми политичког саопштења због имена и части своје породице сам дужан да зауставим, односно да јасно демантујем да сам ја потписник ових редова у којима се вријеђају представници Црногорске, конкретно господин Перо Дулетић, са којим имам коректне грађанске односе", објаснио је Вујовић.

Одборник ДФ-а тврди  да, иако је годинама у политици никад није имао "горку ријеч" са колегама из власти и опозиције, поготово не на овакав начин какав је црногорској јавности пласиран од стране ДФ-а.

"Имајући у виду да поједине особе данима испирају уста са мојим именом, па чак и најављују тужбе због текста који нисам написао, нити дао одобрење за коначну верзију, сматрам да имам обавезу да обавјестим јавност, а прије свега господина Дулетића и његову породицу да Ђорђије Вујовић ни као политичар, а ни као човјек, не стоји иза овог саопштења", казао је Вујовић.

Он је напоменуо да неће говорити о мотивима због чега су спорна саопштења ДФ-а потписана његовим именом, али још једном потврђује да није за тако нешто дао одобрење.

"Ипак, сматрам да ту политичку играрију ничим нисам заслужио, нити сматрам да такво вођење политике може доприијети очувањем муком стечене власти у Будви", јасан је Вујовић.

Лидери Демократског фронта, тачније партија које чине овај политички савез, са друге стране наглашавају да стоје иза сваког саопштења које су послали.

Раније, менаџер града Будве и високи функционер Нове српске демократије Мило Божовић такође се извинио одборнику Црногорске Перу Дулетићу.

Божовић је тада рекао да су саопштења његове партије прешла мјеру доброг укуса, као и да су неумјесна и без "суграђанског поштовања које Будвани вјековима његују".

Број прегледа:
hit counters free

Новости