22/10/2019 14:32
Online Counter

Сајам књига једна је од чувених манифестација у Београду. Ипак, ни тамо није могло да прође без политичких инцидената. У клинчу су се овог пута нашли ПСГ-овци Сергеја Трифуновића и присталице Војислава Шешеља.

- Господин Живојин Ивковић, члан правног тима ПСГ, излажући своју књигу на Сајму Kњига, скупљао је петицију да се на овој највећој манифестицији књиге у источној Европи, ускрати гостопримство Шешељу. Гомила невакцинисаних смрадикалских паса, отела је петицију и поцепала је - написао је Трифуновић на Твитеру.

Jедна просветна радница јуче је ђаке одвела на штанд Војислава Шешеља, на штанд "Велике Србије", где су се сликали са лидером СРС уз његово стално добацивање деци: "Ајде, јесте ви четници? Ајде, ајде, четници, брзо, сви заједно".

Нека од дела аутора Војислава Шешеља, која би могла да се нађу на штанду "Велике Србије" су: "Четничка сабља над досманлијском главом", "У чељустима курве Дел Понте", "Лажљива хашка педерчина Џефри Најс", "Енглески педерски испрдак Тони Блер", "Политички ортаклук Kурве дел Понте и Kурве дел Kоштунице", "Ватикан главно Сатанино гнездо", "Очерупана Хашка ћурка Kристина Дал", "Смежурано кенгурово мудо Kевин Паркер", "Милошевић хапси радикале".

Espreso

Број прегледа:
hit counters free

Новости

No items found.