29/10/2022 7:58
Online Counter

С обзиром на дешавања у претходних пар дана и натписа медија да су два посланика и четири одборника Српске странке Заветници напустили странку, овим путем у име одбора у Аранђеловцу исказујем дубоко и велико поштовање нашој председници Милици Ђурђевић Стаменковски и целокупној странци коју она предводи на најбољи могући начин.

Увек је било Обилића, али и јаничара.

Никада не можемо знати засигурно шта је некоме у глави и на шта је све спреман, али оно у шта јесмо сигурни јесте да рејтинг Заветника и Милице Ђурђевић Стаменковски као председнице странке константно иде узлазном путањом, да нам се јављају нови људи да пруже подршку Милици, да приступе странци и то са речима које највише вреде „Милице, Ви сте једина нада за будућност Србије.“ и то је заправо оно што смета актуелној власти, чињеница да народ препознаје искреност и праву борбу за Србију, и сваког грађанина Србије. И управо због узлазног рејтинга Заветника, Српска напредна странка уназад месецима покушава да опседа како народне посланике тако и одборнике Српске странке Заветници у општинама и градовима широм Србије. Нажалост, десило се да поклекну тих пар „Заветника“, неко под уценама и претњама а неко пред понудама.

На нашу срећу, а на напредњачку жалост, у нашим одборима широм Србије а и у нашем посланичком клубу доследно стоје изабрани народни посланици и одборници у име Српске странке Заветници који чврсто и поносно прате Милицу Ђурђевић Стаменковски као најквалитетнијег лидера једне нове, праведне и све јаче странке, коју власт безуспешно али упорно покушава да умањи и обезвреди.

Настављамо нашу борбу, и велико хвала грађанима Србије који последњих дана шаљу неизмерну подршку и поручујемо им да ће Српска странка Заветници на челу са Милицом Ђурђевић Стаменковски увек и у сваком моменту говорити и деловати у интересу грађана, и у интересу наше земље.

Одборница Српске странке Заветници у Скупштини општине Аранђеловац и координатор општинског одбора Заветника у Аранђеловцу Јелена Миљковић

Број прегледа:
hit counters free

Новости