9/5/2020 21:13
Online Counter

Уредница Јутарњег програма Телевизије Црне Горе, Марија Разић, након емитовања спота хрватског пјевача Марка Перковића Томпсона, упутила је извињење јавности, те навела да је због пропуста спремна да сноси све даље консеквенце.

Објава спота хрватског пјевача на Дан побједе над фашизмом, данас је изазвала многе полемике у јавности, а колегијум државне телевизије саопштио је да је нумера емитована грешком.

“Јутрос сам на самом почетку Јутарњег програма грешком емитовала нумеру Марка Перковића Томпсона “Не бој се”. Имајући у виду контроверзе које се тичу личности извођача упућујем извињење свим гледаоцима РТЦГ као и цјелокупној црногорској јавности”, навела је Разић у објави на Инстаграму.

Поновила је да није жељела да провоцира било кога.

“Још једном понављам да заиста нијесам имала намјеру да на овај начин провоцирам било кога, те са жаљењем констатујем да је дошло до недопустивог пропуста, који је и већи због саме чињенице да је данас дан када се сјећамо херојског антифашистичког покрета. Иако је ријеч о техничком пропусту, још једном желим да се извиним свима, те истичем да сам свјесна своје објективне одговорности и исказујем спремност да поднесем све даље консеквенце”, написала је Разић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости