9/6/2021 22:21
Online Counter

Обавјештавамо јавност о доказима који указују на моћ посланика Скупштине Црне Горе Дејана Ђуровића и његове мајке Наде Ђуровић, “возача мајбаха”, којима поједине судије у Основном суду у Бару омогућују незаконито и недопустиво за судове једне правно уређене државе.  То што они могу искључиво је могуће у евентуално “неком приватном суду“ – да се потписују за друге и да дају лажне информације у циљу остваривања личне имовинске користи.  

Читаоцима портала Српско уједињење сугеришемо да:

Треба обратити пажњу на парничке бројеве

О.бр.51/91

Пред Судом Бар 30.05.1991 године, Дејан Ђуровић се незаконито потписује за Филипа и Јакоба Главановића

О.бр.51/91

06.03.2015. Нада Ђуровић није присуствовала рочишту и није дала наследничку изјаву код судије Снежане Драгојевић у Бару. За Филипа Главановића је констатовано да је умро, а за Јакоба Главановића константовано је да по изјави комшија живи у Панчеву, да долази само љети, а да је његова ближа адреса непозната.

Покојни Јакоб Главановић умро је 17.08.2001. у Бару.

О.бр.51/91

27.04.2016 г. Дејан Ђуровић, преко свог адвоката Горана Шљиванчанина, доставља поднесак суду о наследству Главановић Јосипа.

О.бр.51/91

30.09.1991,Нада, мајка Дејана Ђуровића, одрекла се пред судом у Бару нужног дијела од наследста Јосипа Главановића.

За нас је тешко пратити малверзације Дејана и Наде Ђуровић, а уједно смо примијетили анимозитет од одређених службеника у Основном суду у Бару, када тражимо увид у списе ако се ради о Ђуровићима.

Рс.бр.54/17

Пуномоћник предлагача Дејана Ђуровића из Бара, Јоза Kатића, Ивице Kатића из Неума, Зорана Kатића из Дубровника; Горан Шљиванчанин за имовинску физичку диобу 21.06.2017 год. константује пред судом у Бару (судија Зоран Лекић) да је Владимир Главановић из Бара, али да је његова адреса преширока и да исти није ''општепозната личност''. Слађану Главановић незаконито као наследника су комплетно изоставили као да није сувласник.

Исти судија Зоран Лекић доноси рјешење ван рочишта, које му је ВИШИ СУД ПОДГОРИЦА одбацио  и по други пут указао на повреде права ГЗ.бр.968/20-17.

Тетка Kатића, Ружа Kатић се на “вјенчању” својеручно потписала, пред судом у Бару, седам мјесеци након смрти свог 86-годишњег мужа. Када се прихватила наследства, оставила је само отисак прста. Напомена: била је неписмена  и само седам мјесеци у браку.

ИНТЕРЕСАНТНО:

Дејан Ђуровић и Владимир Главановић су први комшије и браћа у првој линији.

Суд није тражио помоћ од комшија као у другим случајевима.

Рс.бр.57/20-17

14.04.2021. судија Зоран Лекић се није појавио на заказаном рочишту. Исто није било отказано. У суду су нас информисали да је дуже од једне недељу дана на боловању. Нашом упорношћу, успјели смо од секретара суда да добијемо потврду да су Слађана и Владимир Главановић приступили суду на заказаном рочишту.

П.бр. 298/18

Судија Срђан Kосанић је пар пута, дан прије рочишта, знао да позове телефоном нашег адвоката и откаже рочиште.

21.09.2020. се није појавио на заказатом рочишту (које није било отказано). Речено нам је да је поступајући судија Kосанић одсутан већ 7 дана. Зато је наш адвокат Борис Звицер сам сачинио извјештај који нисмо могли добити од суда. Тај извјештај су у суду само овјерили.

Изузимајући портал Српско уједињење, спријечени смо да информишемо јавност да су ове чиненице и докази релевантнији од презентација за јавност које даје посланик Скупштине Црне Горе Дејан Ђуровић и представља се као “велики Србин”, који се јавно противио изградњи католичке катедрале у Бару. Његова мајка Нада “велика католкиња” се одрицала одређених сувласничких дјелова парцела да буду дониране у корист исте Kатоличке цркве.

Интересантно је да такве различитости живе у истој отетој (незаконито стеченој) имовини недужних грађана Црне Горе које је бивша власт спречавала да остваре своја имовинска законска права.

Фамилијарна неправда је болнија од материјализма!

Нади је сметало што нам је ујчевина из Мораче од Мандића и Мирковића из Никшића, а Дејану што су му ујаци католици.

Од нашег рођења тај глумачки фашизам је био присутан и на њега смо постали алергични.

Захваљујући на разумијевању порталу Српско уједињење

Срдачан поздрав,

Слађана и Владимир  Главановић
Број прегледа:
hit counters free

Новости