2/4/2020 9:50
Online Counter

Партији демократског прогреса и, вјерујемо, многим другим политичким субјектима и институцијама, све више грађана се свакодневно обраћа са информацијама о незаконитим отказима уговора о раду и другим смањивањима радних права.

Како бисмо изашли у сусрет грађанима у вези тих проблема, ПДП позива грађане који сматрају да су им незаконито повријеђена права из радног односа да своје представке пошаљу на мејл pravnapodrska@pdp.rs.ba и да у истима наведу све релевантне чињенице и доказе који поткрепљују њихове наводе.

ПДП ће запримљене представке упутити надлежним институцијама и у сарадњи са њима и адвокатима специјализованим у области радног права ће покушати свим заинтересованим грађанима дати правну подршку ради спречавања масовног кршења радних права за вријеме епидемије корона-вируса.

Посебно истичемо да је данас огроман терет на свим поштеним послодавцима и привредним субјектима, те позивамо Владу Републике Српске да максимално помогне привредницима у Републици Српској, јер без очувања привреде једноставно неће бити могуће сачувати радна мјеста у Републици Српској.

Бањалука, 02.04.2020. године

Информативна служба ПДП-а

Број прегледа:
hit counters free

Новости