28/6/2021 19:01
Online Counter

"Муњевити удар" на психу председника десио се пре два дана. Kако? Па, Александар Вучић већ стоти пут позива опозиционаре да дођу. Више њих на њега једног, све ће их поразити. А онда су из Народне странке стварно дошли. Тог дана, Вучић се није сетио ни да је то политички перформанс, ни да би могао да разговара, ни да понуди кафу, ни да је председник и њима који су дошли. То су му објаснили накнадно. На Пинку је извештено да су дошли да га линчују, да он силази чиста образа, да је Јеремић вриштао у паници и да су Kобре спречиле да добије по шта је дошао, а истовремено и да није било обезбеђења, већ су они били веома далеко. А Вучић - јак, голорук. Цео снимак поседује само председник. Штета, што је као за Дољевац проценио да је реч о узнемирујућем садржају - по себе. "Преглед дана" дошао је до 45 секунди. Ексклузивно - не морате склањати децу.

Погледајте како је изгледао сусрет Вучића и представника Народне странке до кога је ексклузивно дошла Newsmax Adria:

Вук Јеремић: Лопове, издајниче, кукавице…

Борислав Новаковић: Гледај у мене, гледај у мене!

Вук Јеремић: Kукавице, хајде изађи ако смеш! Хоћеш заједно да изађемо?

Александар Вучић: Да изађемо! Хајде.

Вук Јеремић: Хоћеш да изађемо?

Александар Вучић: Да изађемо! Хајде.

Вук Јеремић: Ти си председник наш, хајде… . Изађи ако смеш.

Александар Вучић: Хајде лопужо где год хоћеш! Ево стаћемо овде…

Обезбеђење: Господине председниче...

Вук Јеремић: Отворите му врата!

Обезбеђење: Напољу уживо све преносе. Немојте, није добра идеја.

Вук Јеремић: Хајде изађи!

Александар Вучић: Лопужо једна!

Мирослав Алексић: Шта се уплашио?

Борислав Новаковић: Што бежиш сад?

Александар Вучић: Од тебе се уплашио девојчице…

Вук Јеремић: Смеш да изађеш?

Александар Вучић: Хоћу да ме линчујеш, девојчице?

Вук Јеремић: Јел’ смеш?

Александар Вучић: Где си ти сецикесо из Трстеника? Не смеш да ме линчујеш.

Вук Јеремић: Је л’ смеш на телевизију?

Мирослав Алексић: Ти ћеш да ми кажеш? Срам те било.

Вук Јеремић: Ово председник Републике?

Мирослав Алексић: Ево, види се твој брат тамо...

Вук Јеремић: Чекај, где бежиш сад…

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић позвао је представнике Народне странке, Вука Јермића, Мирослава Алексића, Борислава Новаковића, Владимира Гајића и Боривоја Боровића “да дођу да га личнују ако смеју” и да ће он сам изаћи на крај са њима.

На конференцији за медије у четвртак, одржаној у Палати Србија, Вучић је врху Народне странке поручио да је спреман да се потуче са њима и да ће „изаћи сам на крај са њима петорицом“.

“Ево ја их молим, комплетно руководство те странке, пошто су много снажни, немојте друге, на мене једног вас петорица се скупите. Овај црногорски националиста, следбеник Секуле Дрљевића, Боривоје Боровић, онај из Трстеника, па онај Гајић, Вук Јеремић и Бора Новаковић. Ево вас петорица мене линчујте, немојте неког другог, да видим како ћете вас петорица заједно то да урадите. Немојте друге, што да гоните ове недужне, обичне људе. Вас петорица дођите”, казао је тада Вучић.

Чланови Народне одазвали су се позиву шефа државе и већ сутрадан, у петак ујутру су се појавили у згради Председништва на Андрићевом венцу.

“Дошли смо сви ми које је рекао да ће да туче. Боривоје Боровић тренутно није у земљи. Наш четворица смо дошли како бисмо рекли председнику да га се не бојимо. Позвао нас и дошли смо да тражимо пријем како бисмо видели шта је хтео да каже”, рекао је, пре уласка у Председништво, лидер Народне странке Вук Јеремић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости