27/7/2019 18:28
Online Counter

После свих порука које смо последњих недеља добили од западних земаља – фарсе са терористом Рамушем Харадинајем пред такозваним Специјалним судом за злочине ОВК у Хагу, нових осуда да смо геноцидан народ, хапшења Срба и насртаја на нашу државну територију на Косову – јасно је да европских интеграција више нема и да је Бриселски споразум мртав.

Српски политички брод треба окретати полако и мудро, без потреса, у другом правцу. Тај правац подразумева да Србија развија још чвршћу политичку, економску и војну сарадњу са оним земљама које односе са Србијом желе да граде на равноправним основама уважавајући њен суверенитет и територијални интегритет по питању Косова.

У тешким данима који су пред нама, Србија мора још чвршће да се држи свог Устава и Резолуције 1244, да помаже где год, колико год и кад год може свој народ на Косову, да се још више економски и војно консолидује и јача, ослањајући се на своје пријатеље и савезнике Русију и Кину.

Сада нам је потребно ново национално окупљање и сабирање у новим измењеним и претећим околностима, уз истовремено јачање демократских процеса у друштву.

И да на сваком месту, где год се укаже прилика, оспоравамо лажну државност Косова, не пристајући да икада тим убицама и злочинцима који су на челу привремених институција у Приштини, дамо ни метар своје свете земље.

Догодине у Призрену!

Број прегледа:
hit counters free

Новости

No items found.