1/12/2019 19:44
Online Counter

Дане Чанковић годинама је био преторијанац режима, штитио лик и (не)дјела Оца нације, страховао за живот Милорада Додика, те глумио тобож водећег противника прикључења и уласка БиХ у НАТО пакт. Чанковић је са Џевадом Галијашевићем, Ћеранићем, Томом Kовачом, Лажанским и осталим плаћеницима режима тровао јавност како је Додик тобоже мета странаца јер је антиглобалиста, изложен некаквом лажном прогону и притисцима, манипулисао народом и неупућеним, и онда нестао кад је дошао тренутак одлуке.

Упорно се Чанковић успињао у режимским медијима, тражио референдум и изјашњавање грађана, подсјећао на бомбардовање НАТО-а, злочине и велико страдање српског народа и цивила, предводио кампању против НАТО-а, али је напрасно утихнуо у одсудном тренутку.

Чуди ме што је сада, кад Српска и БиХ на мала врата, тихо и без референдума грађана, улазе у НАТО, нестао Дане Чанковић, разни Чанковићи, Ћеранићи, Галијашевићи и плаћеници, лажне патриоте и србенде који патриотизам мјере висином синекуре и новчане награде!?  Зашто не изађу у јавност и сад не кажу Додику објави Програм реформи и кажи НЕЋЕМО У НАТО!? Изађите разни штакори из својих рупа и реците народу бар зашто ћутите!?

Број прегледа:
hit counters free

Новости