20/12/2019 20:06
Online Counter

Синиша Михајловић је проглашен за најбољег српског тренера у години која је на истеку.

Славни српски фудбалер почаствован је великим признањем и одржао је емотиван говор.

- Обећао сам да нећу да плачем. Хвала вам од срца. Хтео бих све да вас поздравим и изразим велику захвалност за ову почаст јер бити најбољи тренер Србије и бити изабран од Срба, то је највећа важност. То је за мене највеће могуће признање у досадашњој каријери. Захваљујем ФСС, честитам на 100 година постојања. Захваљујем се свим оним људима који су ми показали љубав у моментима кад сам био у болници. Од пријатеља, јавних личности, политичара. Дали сте ми велику снагу и без вас и без ваше помоћи било би тешко да препродим ово. То никада нећу заборавити. Знате да ја већ 30 година живим у Италији, али ја сам Србин. Надам се да вас никада нисам разочарао и да сам представљао Србију на најбољи начин, са мојим добрим и лошим странама, рекао је Миха и честитао Дејану Станковићу на преузимању Звезде:

- Хтео бих да честитам Декију што је постао тренер Звезде, то је велика ствар. Бићу ту за тебе и знаш колико те волим. Видим много пријатеља, старих. Од Kокеза, Толета, Џаје, Терзе, Зокија Лаковића, Дукице. Kад си почео да играш за репрезентацију? А? - нашалио се на Тадићев рачун Миха и наставио:

- Убеђен сам да ћемо се квалификовати са таквим играчима. Саво је ту исто. Извини, Саво! Нисам спремио ништа, не волим... Идем овако из главе. Срећни празници, проведите их срећно и у весељу... Хвала вам на овом признању. После места селектора да доживим и ово. То су најлепше ствари после освајања Kупа европских шампиона са Звездом - рекао је Михајловић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости