20/1/2020 15:15
Online Counter

Шокантан низ података до којих смо дошли преко поверљивог извора о сексуалним баханалијама познатог црногорског политичара се наставља!

Поред времешних дама и младих манекенки овај сексуално незасити ожењени политичар је већ више година у страсној вези са једном од тзв принцеза београдског подземља, која је током протекле деценије била са готово свим виђенијим криминалцима, а између осталог и са сином покојног либијског вође Гадафија. Међутим, нико од њих није био тако издашан према њој као овај црногорски политичар који и њој и њеној породици омогућава да годинама живе у највећем луксузу.

Заузврат она поред сопствених сексуалних услуга, овом политичару подводи и своје пријатељице, најлепше жене региона, за сексуалне оргије које организују најчешће у самој Црној Гори.

Тако је недавно овом незаситом политичару подводила и једну удату жену, супругу једног утицајног страног привредника, коју је иначе овај црногорски политичар годинама прогонио покушавајући да ступи у сексуалне односе с њом. Као срећну околност искористили су боравак ове иначе јавно угледне жене у Београду, где је посетила своју рођену сестру, супругу познатог естрадног уметника.

Међутим, иако овај спој заснован на сексу, новцу и подвођењу успешно траје већ годинама, овај политичар би требало да се запита да ли је реч о тзв црној удовици, с обзиром да су готово сви њени моћни сексуални партнери током прошле деценије завршили под земљом. А пре пар година и један ситни наркодилер и то само зато што је кобне вечери био у њеном друштву у једном познатом београдском клубу.

Националист

Број прегледа:
hit counters free

Новости