31/12/2019 7:10
Online Counter

Пише: Томо Ловрековић

Тешко да постоји грана власти у Црној Гори која није синоним за криминал и корупцију, али готово ниједна није обесмишљена као дипломатија: десетине амбасадора суштински су само део мафијашке хоботнице.

Ипак, док му се колеге баве озбиљним и уносним пословима за Дона, конзул Ракочевић Милов прстен љуби да би имао зелено светло за најприземније пилићарење.

Наиме, одмах по именовању, Ракочевић се слизао и понизно понудио жестоким београдским момцима, остављајући им на столовима дипломатски ЦВ за конкурс на радно место “мафијашка пудлица”. Ракочевић им годинама увози аутомобиле, скупоцене сатове и гардеробу на своје име, а потом се наплаћује кроз повраћај ПДВа који му као страном дипломати припада.

Ако би неко помислио да господин Конзул, осим што пилићари и прети женама дангуби у Србији, греши: највећи део времена проводи по елитним београдским кафанама где пије на рачун лица са потерница и притом се изузетно непријатно понаша према особљу.

Да и потрчко има потрчка, показује омиљено му друштво, високи службеник амбасаде Г.С који је јавности познат због низа експлицитних видео снимака са трансродним особама које су се на порно сајтовима појавили у априлу прошле године.

Према неким наводима, Г.С и конзула веже више од пријатељства – ко зна, можда љубитељи порно садржаја ускоро добију и потврду тога на неком од популарних сајтова.

Иначе, према изворима Националиста из редова ДПС-а, Конзул и у својој странци “ужива” изузетан углед, па је тако за карактер и достигнућа стекао надимак по којем је познатији од презимена: Трања, што би у “слободном преводу” могло да се тумачи као жаргонски израз за ништарију.

Ако његови мисле тако о њему, какав утисак ми треба да имамо?

Број прегледа:
hit counters free

Новости