5/11/2019 6:38
Online Counter

Српска напредна странка изаћи ће крајем марта на предстојеће парламентарне, покрајинске и локалне изборе са више нових младих и неукаљаних лица, изјавио је председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић.

Он је новинарима, после седнице Председништва странке, рекао да ће на изборној листи за републичке посланике бити 20 посто младих и неукаљаних и да такве људе желе и на листама на локалу и покрајини, као и да ће на листама имати више жена.

Вучић је казао да прљава кампања која се води против функционера СНС оставља траг за собом и да је зато потребно да уводе „младу крв“, која може да новим темпом води у добром смеру и да добре резултате.

„Наши циљеви су јасни и недвосмислени. Ми ћемо изаћи највероватније крајем марта на изборе, то су редовни парламентарни, покрајински и локални избори са циљем да покушамо да уверимо народ да смо радили марљиво, тешко и напорно и одговорно и да смо доносили исправне и добре одлуке“, рекао је Вучић

Он је истакао да су се у странци сви борили како бисмо заштитили државне интересе и да верује да ће људи у Србији умети да препознају лица и политичке странке које су највише дале да Србија иде у добром смеру.

Вучић је напоменуо да је Србија чак и на Дуинг бизнис листи Србија једина у Југоисточној Европи која је напредовала и да је резултат доброг рада то што Србија у новембру значајно прелази БиХ по просечним примањима, а сустиже и Црну Гору.

„Све то смо успели захваљујући огромној вољи наших грађана који су разумели тешке реформе“, рекао је Вучић.

Рекао је да не жели да говори о коалиционим партнерима, већ пре свега о себи, јер себе желе да мењају.

Он је додао да функционери СНС морају сваки дан да разговарају са грађанима и слушају шта им они говоре и мисле.

Број прегледа:
hit counters free

Новости