16/8/2019 10:19
Online Counter

Да иза подметања и увреда на рачун опозиције стоје лидери ДФ говорили смо више пута у јавности. Међутим, то су данас потврдили и медији стављајући јавности на увид доказе из којих се неспорно може закључити да је Андрија Мандић креатор, ментор и налогодавац приземних напада на опозицију. Очигледно да Мандић и остали лидери ДФ-а оркестрирано  дјелују, реализујући план Мила Ђукановића, на анулирању резултата успјеха Бриселског плана. Мрачни планови ДПС-а и ДФ-а излазе на видјело, а увјерени смо да ће непоштене, нечасне и неискрене намјере бити огољене до краја, оцијенио је Митар Вуковић, одборник Демократа у Скупштини Главног града.

“Нови докази о антиопозиционим  дјеловању оних који се представљају "јединим правим опозиционарима" показују и зашто 30 година власт у Црној Гори није промијењена. А како и да буде када из Вујовићевог саопштења сазнајемо да Андрија Мандић има намјеру да сруши власт у Будви? А како и да буде промијењена када кроз дугогодишњу опозициону борбу против Ђукановића покушавам да побиједим са онима који овакве приземне квалификације подмећу опозиционим колегама? Сада је јасно да је то просто била немогућа мисија са оваквим саборцима.  Али, лично бих, људски, питао господина Мандића: Црвениш ли се, данас, Андрија, пред опозиционим бирачима и њиховим породицама које се часно боре и чекају промјене 30 година? Црвениш ли се пред свима нама послије оваквог скандала? Јеси ли свјестан да је ДФ оваквим твојим понашањем доживио фијаско? Шта је теби стварни циљ? Против кога се ти бориш, ако опозиционарима подмећеш фалсификоване фактуре, лажне плагијате и афере којих се гнуша сваки цивилизовани и поштени грађанин Црне Горе?”, навео је Вуковић.

Kако је истакао, колико је поступање господина Мандића у завади са традиционалним вриједностима у Црној Гори најбоље говори чињеница да се лидер Нове српске демократије “није либио ни од тога да у своје прљаво саопштење увуче и гусле и да и о њима говори на поспрдан начин”.

“Толико о искрености у поштовању традиције. Једно је сигурно: гусле никада нису опјевавале понашање налик Мандићевом, а никада и неће.  Ово што је сада откривено да је учинио, ипак је прворазредни скандал. Не могу да вјерујем да се лидер једног политичког субјекта који, уз то, наводно заговара традиционалне вриједности, може да бави овако прљавим подметачинама и измишљотинама", казао је Вуковић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости