25/10/2019 17:47
Online Counter

Лидер Српске деснице Миша Вацић у изјави за портал Српско уједињење каже да стоји иза сваке изговорене ријечи у Бујановцу на оснивању локалног одбора те странке, о чему се данас подигла велика медијска прашина у Србији.

– Постоји снимак мог јучерашњег говора. За разлику од страних плаћеника, ја волим Србију, живим за Србију и вјерујем њеним државним органима. Имам снимак говора, радо ћу га уступити државним органима који ће онда лако доказати да ли сам направио неки прекршај. Свак нека ради свој посао, тужилаштво нека истражује, ја ћу наставити да се борим за Србију, а страни плаћеници ће и даље покушавати да је разбијају. Дакле, не бежим од изговорених речи, стојим иза њих, иза сваке изговорене речи!, каже Вацић.  

Основно јавно тужилаштво у Врању упутило је Полицијској станици у Бујановцу захтев за прикупљање потребних обавештења, а поводом говора Мише Вацића, председника Српске деснице, на оснивању локалног одбора те странке, пише дио београдске штампе. Вацић је, између осталог, ''освануо'' и на насловној страни данашњег Блица.

Вацић је рекао да су највећи проблем у Бујановцу „домаћи издајници који шурују са Шиптарима“ и они ће, како је навео, „бити расељени зато што другима уништавају животе, али и ако буду спутавали Српску десницу“, пишу београдски прозападни медији.

– Поводом изјаве Мише Вацића на оснивачкој скупштини локалног одбора странке у Бујановцу 23. октобра, тужилачко одељење у овом граду доставило је захтев ПС Бујановац за прикупљање потребних обавештења – објавио је „Инсајдер“ одговор Основног јавног тужилаштва у Врању.

Портал „Бујановачке“ објавио је да је Вацић запретио протеривањем Срба који учествују у локалној власти у овом граду, називајући их наводним Србима и поручујући им да ће њихова места заузети представници Српске деснице.

Број прегледа:
hit counters free

Новости