7/2/2020 17:39
Online Counter

Црногорска полиција поднијела је кривичну пријаву против Д.М. (46) држављанина Србије, који живи на Kипру због сумње да је пријетио предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу.

У саопштењу Управе полиције се наводи да је су њени службеници идентификовали особу која је на службену мејл адресу послала поруку електронском поштом пријетеће садржине Милу Ђукановићу.

“Kривична пријава је поднијета државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици против Д.М. (46) држављанина Србије, настањеног на Kипру, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело угрожавање сигурности. Он је, како се сумња, на службену мејл адресу Генералног секретаријата Владе послало поруку пријетеће садржине упућене  Ђукановићу”, наводе у Управи полиције.

Такође, напомињу да је Д.М. на адресу Генералног секретаријата Владе доставио и писмо пријетеће садржине.

“Након предузимања мјера и радњи из надлежности Управе полиције, оперативним радом, као и сарадњом са другим безбједносним службама, лице је идентификовано, а посредством канцеларије НЦБ Интерпол Kипар упућен је захтјев да се Д.М саслуша и по чему је кипарска полиција и поступила”, закључује се у саопштењу Управе полиције.

Број прегледа:
hit counters free

Новости