4/3/2021 10:58
Online Counter

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да Србија невјероватно упорно ради у корист своје штете и нагласио да је сада пуштен дух мржње из боце према Црној Гори и свему што је црногорско, због чега су односи између двије државе данас на најнижем могућем нивоу.

“Србија невјероватно упорно ради у корист своје штете. Не треба то доказивати, актер сам политичког живота већ 30 година, испратио сам деведесете године, план З4 који је нуђен за Хрватску, планове који су нуђени за Босну, Рамбује који је нуђен за Kосово“, рекао је Ђукановић.

Према његовим ријечима, оно што се из званичног Београда радило деведесетих година 20. вијека према Хрватској, Босни и Херцеговини и Kосову, то се данас ради према Црној Гори.

“Говорио сам то мојим саговорницима у Београду када је то кренуло, поводом црногорског Закона о слободи вјероисповијести. Говорио сам да се сјећам деведесетих, да су тада били неки људи, чини ми се, озбиљнијег политичког калибра од данашњег. Они су тада пустили тај дух мржње из боце и више га нису могли контролисати. Данас се иста грешка понавља, сије се мржња према Црној Гори и према свему што је црногорско. То ће непоправљиво погоршати односе између наше двије државе”, казао је Ђукановић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости