24/9/2022 19:13
Online Counter

Некадашњи главни и одговорник уредник ''Побједе'', Милорад Рашовић, шеф је Медијског тима СВЕТОСАВСКЕ на градским изборима у Подгорици.

Рашовић је дипломорани економиста и вишедеценијски новинар. Оснивач је Народне социјалистичке странке, заједно са Момиром Булатовићем и Душком Јовановићем, након унутрашњег сукоба у Социјалистичкој народној партији, када се већи дио тадашњег руководства окренуо против Слободана Милошевића и подржао ДОС.

Рекордер је по броју одржаних књижевних вечери и позоришних представа у Црној Гори и добитник бројних признања за културно умјетничко стваралаштво. Сарађивао је, тим поводима, са бројним личностима из јавног живота, од Милана Ланета Гутовића, до Весне Пећанац.

Медијски тим СВЕТОСАВСКЕ броји 10 чланова и биће представљен, током кампање, након предаје изборе листе у уторак. Како сади ствари стоје, СВЕТОСАВСКА ће наступити самостално на предстојећим локалним изборима у Подгорици зато што се у редовима странака које чине опозицију у главном граду дешавају ''чудни'' и неодговорни процеси, са циљем да се уруши свака могућност остваривања права српског народа. Боље рећи, неки се својски труде да се сачувају све тековине владавине ДПС–а.

Број прегледа:
hit counters free

Новости