6/9/2019 9:46
Online Counter

Српско уједињење

Предсједник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић био је домаћин Хашиму Тачију, предсједнику привремених приштинских институција, у Будви, прије неколико дана.  

Састанак двојице америчких јањичара и ''близанаца'' по задатку био је приватног карактера, сазнаје портал Српско уједињење. Сем краће шетње градским улицама, Ђукановић и Тачи, највећи дио времена провели су у ћаскању у ресторану и дискотеци ''Перла''.

Неколико грађана Будве и двоје ''случајних'' туриста – посјетилаца овога града, имали су непријатности када су припадници Тачијевог и Ђукановићевог обезбјеђења одузимали фото – апарате и тражили на увид мобилне телефоне како би обрисали фотографије и видео снимке који су свједочили о дружењу Тачија и Ђукановића у ''Перли''.  Такође, обезбјеђења двојице политичких ''близанаца'' била су ажурна, па су и у самом граду, током шетње, уложили додатне напоре да нико не овјековјечи дружење ''регионалних лидера'' под НАТО патронатом.

– Баш је непријатно када вам приђе обезбјеђење неке јавне личности, па још и предсједника државе, и пред неколико десетина случајних пролазника одузима личне ствари како би провјерили да ли сте сликали или снимили нешто од чега дотични могу да имају политичку штету. Са мог фото – апарата обрисане су двије фотографије и морао сам да чекам 15 минута да бих фото – апарат добио назад, каже један од саговорника портала Српско уједињење.

Број прегледа:
hit counters free

Новости