20/9/2019 10:28
Online Counter

Предсједник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић сјутра жени сина јединца Блажа. Портал Српско уједињење сазнаје да је невјеста из Махале, из Зете, од братства Поповића који важе за Србе.

Вјенчање младенаца који су у дугогодишњој вези заказано је у хотелском комплексу Свети Стефан. Ђукановиће, Поповиће и званице забављаће регионалне музичке звијезде са екс југословенског простора.

Медији у региону су већ спекулисали да млађи Ђукановић намјерава да се ожени у стољетном Милочерском парку, којим управља компанија “Adriatic properties“ грчког бизнисмена Петроса Статиса, блиског пријатеља шефа државе и партије.

Извор портала Српско уједињење из редова ДПС-а потврдио нам је да је Мило Ђулкановић врло прецизно одабрао званице за ''свадбу вијека'' из редова те партије.

''Сви који буду присутни имају газдино пуно повјерење или, пак, газда са њима има планове. Ђукановић, као сваки Катуњанин и Црногорац, емотивно доживљава овај тренутак у животу свог наследника и ништа није препустио случају'', каже он.

Невјестин отац због кредита у Ацовој ''Првој банци'' остао без стана!

Више извора портала Српско уједињење из Демократске партије социјалиста и из кругова подгоричких бизнисмена и банкара, потврдили су нам да је невјестин отац био корисник кредита ''Прве банке'' у власништву Аца Ђукановића, брата црногорског предсједника. С обзиром да није редовно измиривао обавезе према ''Првој банци'', остао је, прије неколико година, без стана кога је заложио као хипотеку.

''Иако је Ацу Ђукановићу понудио да оптерећење укупног износа кредита ријеше потпуном блокадом Поповићеве плате, будући пријатељ није му изашао у сусрет. Дуговање је експресно измирено запленом стана'', тврди наш извор из ''Прве банке''.

Број прегледа:
hit counters free

Новости