12/9/2019 8:32
Online Counter

Данас у Црној Гори нема никога ко не зна да је Пеђа Булатовић све изборе, од локалних до парламентарних, поклонио Милу Ђукановићу

Демократска Црна Гора, као партија младих људи, носилаца промјена, трајно је опредијељена да спријечи нову изборну крађу коју планирају Мило Ђукановић и Предраг Булатовић, поручили су из ове партије.

Очекивано, због тога смо и изложени најбљутавијим измишљотинама у режији Булатовића, лично. И бљутавост и измишљотине, када је он у питању, увијек су предвидљива ствар, и на то смо у сваком тренутку спремни, али ни његове лажи, ни његове увреде, ни клевете неће зауставити нашу борбу за разобличавање планера изборне крађе.

Предраг Булатовић се посљедњим саопштењем сам разобличио до те мјере да је од себе направио политичку карикатуру. Тако је то кад неко ко је дуго био у прилици да за рачун и корист Мила Ђукановића намјешта изборне резултате одједном то више не може да ради. Узалуд му је и минули стаж од тридесет година колико је по налогу свог шефа, Светозара Маровића, одбјеглог криминалца, продавао изборе. Пошто је Светозар одбјегао, Пеђа је изгубио главни ослонац и по његовим наступима се види да се без Светозара никако не сналази.

Kада Демократе открију превару Марте Шћепановић, погођеним се нађе Предраг Булатовић. Има ли бољег доказа да се Пеђа у потпуности идентификовао са својим партнерима из ДПС-а?

Данас у Црној Гори нема никога ко не зна да је Пеђа Булатовић све изборе, од локалних до парламентарних, поклонио Милу Ђукановићу.

Црвениш ли се, Булатовићу, што си заједно са Милом, као један од главних режисера свих Милових побједа, уништио нашу младост и младост генерација које долазе?

Црвениш ли се, Булатовићу, што чим ударимо на Ђукановића и разоткријемо превару и намјеру крађе избора, ти први мораш да се гласнеш? А данас си се јавио да одбраниш Марту Шћепановић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости