5/2/2020 9:22
Online Counter

У Србији не може да прође дан да се не деси неки акт мигрнатског насиља, а по правилу жртве су наши држављани. Упркос екстремној количини насиља, председник СНС Александар Вучић и даље се није обратио нацији поводом проблема миграције, пише Дневна газета.

Фотографије која приказује пребијеног младића који има подливе на оку, док крв му цури низ лице, згрозиле су друштвене мреже али су поново игнорисане од стране великих медија.

Редакцију Дневне Газета контактирала је једна Београђанка која је због кампање застрашивања активиста против илегалне миграције, желела да буде анонимна и доставила фотографије напада који се одиграо на Зеленом Венцу.

У крвавом пиру имигранти су разлупали пекару у пролазу код Зеленог венца, а затим и брутално истукли младића за кога су се првобитно појавиле информације да је радник у пекари, а затим друга да је био купац коме су мигранти покушали да отму храну.

Пре само два дана група миграната истукла је лопатом грађанина у Kнез Михаиловој, а председник Србије Алескандар Вучић и даље се не оглашава поводом насиља.

Ево како наши грађани коментаришу напад.

-Kад објавим да мигранти праве проблеме по граду и да ће тек да похистеришу, прогласе ме фашистом.

-Помози сироту, на своју срамоту.

-Kако ми њима ово не радимо увек смо ми жртве, док нам причају да мигранти врше пропориционално исто напада као и наши људи? Хајде да видимо колико брзо ће ове слике бити забрањене на друштвеним мрежама – били су међу најзапаженијим коменатарима на објаву.

Број прегледа:
hit counters free

Новости