5/5/2021 22:48
Online Counter

Предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић тврди да је лажни амерички дипломата Стеван Симијановић покушао да ступи у контакт са њим, али да је, након провјера, одбио позив за сусрет. Према ријечима Медојевића, Симијановић је био оперативац америчког амбасадора Сема Браунбека који је ,,задужен за разбијање православног свијета и Цркве“.

На свом Facebook профилу лидер ПзП-а открива да је Симијановић, у име Браунбека, заговарао идеју да Српска православна црква подржи формирање Владе Црне Горе, али без учешћа Демократског фронта.

Наводећи ко је све, осим Браунбека и Симијановића, био укључен у тај план, Медојевић се фокусира на ,,тајни центар моћи“ око Владимира Божовића из Матице српске и Гојка Перовића, свештеника Српске православне цркве.

Према тврдњама Медојевића, власници концерна ''Вијести'' контролишу ,,НВО, медије и најмање једну странку – УРУ“, али да се у све укључио још један неформални центар моћи.

– Појавио се и други тајни центар моћи око математичара Божовића и Гојка Перовића који злоупотребљавају Цркву и увлаче је у прљаве игре неких још моћнијих страних центара моћи. Амерички амбасадор Сем Браунбек и његов оперативац Симијановић су били екстремно активни у сарадњи са домаћим играчима – устврдио је Медојевић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости