8/2/2020 17:10
Online Counter

Из најближег окружења црногорског премијера Душка Марковића проноси се вест да је овај функционер својим људима од највећег поверења издао налог да спроведу медијски линч појединих организатора величанствених литија Српске православне цркве, фабриковањем афера и фалсификовањем података о њиховој имовинској карти, укључујући и указивање на наводно поседовање луксузних некретнина енормне вредности. Наложено је да се међу првима на удару нађе Обрен Јовановић, секретар Митрополије црногорско-приморске.

Марковић се овим чином показује као доследни и послушни следбеник Мила Ђукановића, такође експерта за смишљање и пласирање различитих гадости и лажи о својим неистомишљеницима, које су у појединим случајевима биле увод у физичке обрачуне, па и ликвидације.

Такође, Марковић ће покушати да у тим замешатељствима користи своје људе и “вештине” које је стекао у периоду када је водио приватне режимске фирме које се крију иза озбиљних назива Агенција за националну безбедност и Министарство унутрашњих послова Црне Горе.

Оно што посебно привлачи пажњу у Марковићевом поступању је чињеница која би, да није опасна, заправо била урнебесно смешна – да брижан однос о нечијој измишњеној имовини и непоштењу имају они који су својим бахатим лоповлуком и приватизацијом читаве државе девастирали њену економију, упрљали јој образ у међународној заједници, угрозили будућност њене деце, а сами се бесрамно обогатили.

Извор: Националист

Број прегледа:
hit counters free

Новости