8/3/2021 20:55
Online Counter

Божидар Буторовић, бивши функционер Нове српске демократије, командир вода и командир чете Седмог батаљона; и један од командира редарске службе Демократског фронта 2016. године оптужио је ДФ и његове лидере да намјерно покушавају да помогну Демократској партији социјалиста.

"Без допуштења Андрије Мандића у Фронту се ништа не спроводи. Нисам ја Мандићу Србин због тебе, него зато што знам своје коријене и поријекло. Због тога се са ДПС–ом 'бијем' већ 20 година. Нисам ја Мандићу 15 година чувао цркве од злотвора Ђукановића због тебе, него зато што сам вјерник и православац. Нисам ја послије 30. августа 2020. године нападао црквене великодостојнике, називао их издајницима и шпијунима УДБЕ него ти Мандићу, ти Медојевићу и ти Милане Kнежевићу, под Острогом", казао је Буторовић.

Тврди да му је Мандић обећао да ће ријешити егзистенцију припадницима Седмог батаљона, али да је све преварио и те људе изневјерио.

"Нисам ја Мандићу показао кукавичлук 2017. године пред локалне изборе у Никшићу него ти бојкотом тих избора. Ја сам и тада са својим пријатељима био спреман главу да положим за идеју и циљ, а ти ниси смио под пријетњом хапшења изаћи пред народ који те тада слиједио", истакао је Буторовић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости