31/5/2020 12:22
Online Counter

Пише: Јанко Бојић

На крају добре вести за онај бољи део људске врсте. Пландемија почиње да бледи.

Јужна Дакота и оне земље које нису уводиле рестрикције

Према најновијој статистици оне су у бољој позицији него оне које су затвориле народ у кућне притворе https://www.foxnews.com/health/global-coronavirus-cases-surpass-5-million.

Треба ли ово кога да изненади? Лицемери и лажови, попут оних као што су Антоније Фући, Џон Вајт, Дебра Брикс, па на крају и Предраг Кон, Канадска Тереса Там, и други по свету из сличне или исте сорте, видљивих вируса, повезани са комунистичким  лажовима и покварењацима из Кине, они, најобичнији дебили и нерадници, који у животу нису радили за своју кору хлеба, него су, попут многих њима сличних уживали плате и превилегије од пара које се на силу отимају од порезника, давали чисто паушалне изјаве и посредством средстава за јавно дезинформисање угонили страх у народ. Али на крају изгледа понестало им је снаге. Послушали су их само они, једна мањина, која је поводљива и подложна манипулацијама. С правом неко постави питање пре неки дан. Kада је то последњи пут Антоније Фучи прегледао пацијанта?

Ма не само што га није прегледао, него од када се окитио титулом доктора наука није имао никаквог контакта са оболелим особама. Он је лекар исто као што је био Јован Јовановић-Змај. С тим што је Змај и признао да му лекарски позив не иде од руке па је се посветио ономе што га је вукло и за шта је имао највише талента. Треба му увек за то капу скинути. Нису бољи ни други попут ових. Може се исто питање поставити и Предрагу Кону. Када је то он последњи пут прегледао болесника и установио исправну дигнозу?

Против оваквих шарлатана, бар у САД, су се лекари поделили за сада у две групе, то је одличан знак и изузетна вест. Јуче је пет стотина њих послало Трампу петицију да што пре скине рестрикције, пошто је евидентно, а то и др Сигал са овог горњег снимка тврди, да су рестрикције допринеле узроку већег броја заражених, већег броја самоубиства, и смртних случајева од других оболења. Добар знак и добар потез. И ја сам, једном са листе потписаних, кога сам недавно упознао захваљујући овој пландемији, послао јутрос поруку моје подршке.

Имам и вест и за ону професорку из Београда што тврди да ће под утицајем уилтравиолентних зрака, на морској обали, корона да мутира. Као прво сада је постало евидентно а то је јуче, још један дебил, начелник центра за контролу ширења болести CDC (https://www.foxnews.com/health/cdc-now-says-coronavirus-does-not-spread-easily-via-contaminated-surfaces) споменути Џон Вајт, сам потврдио и побио себе, рекавши, да је тврдња да се овај корона 19, (који није ништа друго до онај корона 2003), да је та тврдња да се он преноси додиром чврстих предмета лажна (The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) now says the novel virus “does not spread easily” from "touching surfaces or objects"). Сигурно ће се неко запитати каква га је сила и на ово натерала? Једноставно неко се присетио да његову тврдњу хистолошки и експериманталоно провери, па је дошао до супротних резултата. Значи да овај "монструм," невидљиви, коме само што још мач и сабљу нису опасали, не може да преживи у топлом песку, на плажама где сунце жари и пече, на морској обали, па чак и сада када се температрура повећава и другде. У осталом, тако је овај  светски "баук" и ишчезао у Вухну. Појавио је се у новембру прошле године када је температура у тој провинцији најнижа 20 до 25 степени Целзиусових. Нестао је када је температура у Фебруару, типично за тај регион, прешла 30 степени.

Али није само то. По несрећи за професорку, Модерна Лабораторија у Масашутесу која ради на вакцини за корону 19, је инактивирала вирус са ултравиолентним зрацима. Нека професорка сада објасни три ствари. Да ли је оно што је изјавила, да не треба ићи на море, због повећаног ултравиолентног зрачења од стране сунчеве енергије, то рекла из незнања, или је тек треснула с неба па у ребра, тек тако да олакша муке због новонастале беспарице бепотребно изазване, бесмисленим и безаконитим рестрикцијама, или је ту лаж изговорила да би задовољила своје менторе, а она једино зна који су ти?

Дакле пландемија лагано али сигурно доживљава крах.

____________

"Ако желите да своја убеђења претворите у стварност морате бити упорни." Више од три месеца су јахачи апокалипсе радили на томе да пучину, а пучина је стока једна тешка, мислили, да су је натерали у шталу. У ствари није онај Турчин што је у ову тврдњу покушао да убеди владику Данила баш и у праву. Пучина ипак има главу, а нема дугачак реп, па зна да мисли. Нисам им одшутао и не кајем се.

Број прегледа:
hit counters free

Новости