18/7/2019 22:22
Online Counter

У Србији су се несреће данас низале једна за другом. Трагедије и обрачуни низали су се један за другим.

Дан је почео информацијом да је једна жена упуцана на Звездари. Kасније је објављено да је рањена Љубица Мићић, запослена у Сбербанци. Напад се догодио јутрос рано на Звездари, када је непознати нападач на скутеру пришао, скинуо кацигу и затим испалио више метака у њеном правцу. Он је на њу испалио неколико метака из пиштоља, а жена је са три прострелне ране превезена у болницу.

Повређених људи било је и у карамболу који се десио на Ади Циганлији у судару комбија и аутобуса, на Обреновачком путу. Пуком срећом, незгода није имала велике последице.

Једна породица данас је завијена у црно. У раним јутарњим сатима, мали авион Злин 526 Ф са пилотом Владимиром Булатом (47) пао је у близини аеродрома Ечка код Зрењанина. Пилот је погинуо упркос борби лекара да спасу његов живот.

Док се све то догађало, чак 130 људи било је у паници због лажне дојаве о бомби на једном лету из Београда. На аеродрому Николе Тесле јутрос је за авион који је био у припреми за лет ка Франкфурт стигла дојава да је у њему постављена бомба. Ипак, дојава је, како је касније саопштено, била лажна.

Једна особа данас је извршила самоубиство, а мештани Обреновца сатима су гледали мучну сцену. Мушкарац Р. Ж. стар око 70 година из Обреновца извршио је самоубиство скоком са четвртог спрата. Погребно је по његово беживотно тело дошло тек неколико сати касније.

Ни данашњи дан није прошао без породичног насиља. У Смедереву је касно синоћ у породичној кући дошло до свађе супружника. Kако се сазнаје, Јозеф Г. (54) и његова супруга (45) посвађали су се, након чега је мушкарац узео срп и неколико пута насрнуо на супругу.

Такође, једна особа погинула је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила код Фекетића. Ужас се догодио јутрос око 5.00 часова на ауто-путу Хоргош-Београд код Фекетића, а настрадао је Ј.Б. (57) из Kовина. Настрадали возач управљао је "крајслером" страних регистарских ознака у правцу Новог Сада.

Један човек страдао је данас док је обрађивао земљу. Мехмед Аговић (88) из Kрушчица страдао је приликом превртања трактора којим је управљао. У тренутку несреће, чији узроци се испитују, несрећни старац је обрађивао њиву.

Еспресо

Број прегледа:

Новости