18/6/2021 15:28
Online Counter

Демократски фронт, заједно са Демократском партијом социјалиста и њеним бившим коалиционим партнерима, најдиректније договара обарање Владе и Скупштине Црне Горе, саопштио је данас премијер Здравко Kривокапић.

“Дужан сам да грађанима Црне Горе саопштим пуну истину о ономе што се догађало и догађа иза кулиса напада Демократског фронта на Владу Црне Горе, а све у циљу расписивања нових парламентарних избора. Поштовани грађани, морате отворено бити упознати са игром која се медијски пласира и која ће се тек медијски актуелизовати у наредним данима, али будите сигурни да су сви из Владе и Парламентарне већине које ДФ данас оптужује за издају спремни да вашу и нашу побједу на августовским изборима одбране по цијену својих живота”, додао је он.

''Демократски фронт је бојкотом Скупштине сада и јавно постао дио Парламентарне већине са Демоктарском партијом социјалиста'', тврди Кривокапић.

Подсјећамо, портал Српско уједињење је прије четири дана, у тексту од 14. јуна, најавио сценарио који је Кривокапић данас и формално саопштио јавности.

Број прегледа:
hit counters free

Новости