30/4/2020 7:52
Online Counter

Пише: Данко Б. Марин

,,Ковид-19“ изазвао је светску кризу, ставио масе у неуротски оклоп услед страха од болести, терора медија, осетног сиромашења живота, слања хиљада људи у смрт. Званично је обичан грип убио  много више али постоји и ,,чаробна“ реч: политика. Уобичајена је нота политизације свега и сви смо жртве! Баш јадни, бранимо се разним техникама импровизоване или стручно утрениране менталне хигијене.

Нас у Србији је ,,посебно погодила“ вест да је корона грип крунисао (,,CORONA“- lat. венац, круна)     Хавијера Солану. БРТеее  као да коВИД има вид? Укључио се одмах  наш ментални хигијенизатор проф. др четнички војвода из Савеза комуниста Југославије и са ОРА Војислав Шешељ. ,,Ево обећавам да ћу лично частити онај вирус који ће учинити да ђубре Хавијер Солана  одапне!“  Поручио је ветеран конференција за штапму другу-господину ,,виВусу“. О другу-господину вирусу се и зна и не зна много али о Хавијеру Солани се зна све што је битно и не сме да буде сакривено. Зна се довољно по делу и јавно истицаној нескривеној политичкој делатности.

Ковид-Кафка осовина је чудном игром дошла до заштићеног,  ушушканог бирократе Солане да му  засоли чедну старост. Сакупио се скупи скуп изузетника  предвођен Аранчом Гонзалес Лаја, шефицом дипломатије Шпаније и баш ту међу  ,,изабранима“ фасује недосољени Солана бољку која не бира.  Danza de la Muerte –  плес смрти средњег века почиње да игра горди моћник Солана крунисан корона (круна) вирусом. Да, да – изгледа да није тај мрачни  средњи век био баш толико мрачан, доказао нам је плесним кафкијанским  обртом код бившег ,,свемоћног“ нагорђеног  земаљског   господара живота и смрти. ,,Управо сам издао наредбу врховном савезничком команданту за Европу генералу Веслију Кларку да почне с ваздушним операцијама у Савезној Републици Југославији“- хвалисаво изјављује Хавијер Солана     немилосрдни анђео смрти у  ,,Милосрдном анђелу“. Генерални секретар НАТО зликоваца био је познати левичар, пацифиста, острашћени НАТО противник, ма и НАТО мрзитељ, непријатељ који је написао памфлет  ,,50 разлога против НАТО-а“ 1982.г. кад Шпанија постаје део НАТО, а види га  сад мој бато: где баш он води у бомбардовање САД и НАТО?

Англо штампа о њему нема лепих речи, називају га: шпански кловн, стеница свих чајних салона,... Баш ми бВаЧо и сестВе доЏе да  заплачем, гоВко заВидам (заРидам) због Шешељеве неинвентивности, почевши од наслова његове књиге ,,Криминалац и ратни злочинац Хавијер Солана“ , зар не може боље али сетим се и смешнијих домаћих јадована који бране злочинца Солану   тако да суштински иде кулирање свих кулова. Јадни другосрПијански болесници оболели од соланофилије би заћутали да знају, кад би  читали шта англо новинари  пишу о том камелеону, творцу незаконског ,,хуманитарног“ рата.

Генсек НАТО је мрзитељ НАТО екипе, како је то могуће? Део смо поквареног (НЕ)света, све подмукле белосветске гадалуке велепоседујемо у ,,нашој Србији“ квазидржави. Балван манипулативних гадалука имамо  у српском оку! Страховиту погибељ за Краљевину Србију у Првом светском рату династија Карађорђевић ,,крунише“ укидањем Краљевине Србије, њеним претварањем у туђинску ЈугослаАавију, ни ЈугослоООвију... ,,Имамо“ у Другом светском рату  Броза стаљинисту. По завршетку рата своје стаљинистичке саборкиње и саборце је Јосип Брозни послао на Голи оток! Српски (срБски) Чича Михаиловић води Југословенску војску у отаџбини, тим десним војницима монархистима  (МОНАРХИСТИМА!) краљ Петар Други Карађорђевић командује прелазак код  републиканских левих Титових партизана 12. септембра 1944.

Брз, површан поглед на званичну биографију нашег фирера Вучића (фирерује не поштујући Устав Р. Србије) све јасно говори. Радикални  шовиниста склон изолационизму постаје глобалиста, ЕУфорични ЕУ интегралиста, клинтониста,... Шешељев СРС Александар Вучић ,,васкрсава“ као  регионални ,,стабилократа“  подржан од Сједињених Држава и Европске уније – неслана шала  Солана је из истог вица.    

Влада Сједињених Америчких Држава финансира Фулбрајтову стипендију, њу добија, заслужује  Хавијер Солана. Доласком у САД из  Шпаније он треба да усавршава знање из физике али Соланито  левичари, постаје познат  ангажујући се против рата у Вијетнаму. Политичарење је његов позив! Докторат му је нека мегатрендовска спрдачина, ништа од научника али камелеонским политикантством Шпанија добија злог, подмуклог политичког кловна. Враћа се кући из Америке ,,научни радник“ и постаје члан Шпанске социјалистичке радничке партије, што је  капитално улагање у време дуге владавине социјалисте Фелипеа Гонзалеса. МинисТРУЈЕ неосољени, бљутави подгузаторски ,,левичар“ и постаје Гонзалесова десна рука,  веза је нарочито очврснута поменуте 1982. године када се пар бори против чланства Шпаније у НАТО. Недосољени, бљутава шала  Солана је лидер маса у борби против шпанског НАТО учлањења да би за пар годиница 1986. године али као власт ,,неслани виц“ Хавијер Солана био фанатик останка Шпаније у НАТО. Тада властодржачки социјалисти организују референдум о останку у ,,милосрдној“ организацији,  а Солана  што би рекао ШекспиВ Шешељуга ,,ждеВе шта је изасВао“- пождеВао је свих 50 разлога из свог НАТО памфлета објављеног 1982. године. Јавна фецесофагија  личног фецеса злог шпанског политикантског кловна касније га препоручује за генералног секретара те организације. Изборне 1996. г. избацује Народна партија из властодржачког седла асоцијалне социјалисте огрезле у корупцији и крви државног тероризма.  Гонзалес  и социјалисти губе изборе али добија их њихов ,,социјалиста“ социопата Фулбрајтов стипендиста! ,,Стеница свих чајних салона“ се сели у нов салон, из  министарске (министар иностраних послова Шпаније) смешта се у нову, међународну фотељу. Генерални секретар НАТО постаје неслани виц, зла бљутава сардонска шала Солана. Мора тако, јер он је познати пацифиста: борац за светско разоружање! Да не бих био острашћено полемичан, иде цитирање уз позив свим читаоцима отвореног ума да касније крену у лична истраживања...

,,Пре него што је започео декаду рада у ЕУ, већ се био у Бриселу добро устоличио као генерални секретар НАТО-а. Тамо је изгубио имиџ некадашњег авангардног активисте против рата и наоружања, директно руководећи бомбардовањем Србије 1999. године. Било је то бомбардовање иза кога је остало 500 мртвих цивила, уз употребу кластер бомби које су бацили британски и амерички авиони под његовом политичком командом и са његовим потписом. Као последица овог остало је страховито сакаћење недужног становништва... Будући да је то све чинио без мандата УН Солана је постао један од кључних фактора у стварању преседана за употребу војне силе на основу сумњиве дефиниције хуманитарних ратова. Четири године касније Џорџ Буш је овако лажно исконструисану премису употребио за напад на Ирак“- част левице левичарски ,,The Guardian“ покушао је да одбрани од злог шпанског кловна социјалисте. ,,Стеница свих чајних салона“ мора да се смири на ЕУ салонском  нивоу, не постоји функција глобалног диктатора. Шпански зли кловн добија разне функције од бирократских накарада Брисела: генерални секретар Западно-европске уније, генерални секретар Савета Европске уније,...

Високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност постаје тај потчовек небезбедних квалитета, иде му баш! Наравно да у ЕУ откоманди дух кловна зликовца не мирује. Стеница мора да пије крв, мора да се крвљу купа у чајном салону макар и виртуелно! Какистократа од функционера Хавијер Сотонијана из ЕУ салона као  ЕУ функционер даје подршку свим својим ножицама кафкијанске метаморфозе за нову незакониту антицивилизацијску хуману садистичко-САДистичку акцију. Мета је Ирак! Пре тога   је Сатанијана осуђивао млађахног Буша (старији је пре њега пустио крв Ираку 1991.г.) у име Европске уније да би на реалан зов масовног крволиптања одвратна бубетина помахнитала од сатанске радости дајући америчким медијима ЕУфоричне изјаве и ЕУ подршку за монструозну акцију. Генерал, Бушов и амерички државни секретар  Колин Пауел гебелсира (лаже!) пред Саветом безбедности о Садамовом оружју масовног уништења – наравно да  Садам нема оружје за масовно уништење али одлично обавештени генерал то ,,не види“! Пауел одлично ,,види“ само њему видљиву везу Ал Каиде и Ирака. Фолс флег операција у Рачку била је аутентичан доказ, оправдање НАТО  стеници да крене у убиствено пировање, доказао се тад као и за нову агресију САД.  

,,И садржај и начин интерпретације (Пауеловог рапорта) сасвим су  солидни“- проговара CIMEX LECTULARIS. Рат покренут у Ираку 2003. године до данас није стао. Веома тешко се долази до броја страдалих цивила као и до зараде обесних глобално владајућих  психопата, а  најтеже је стићи до одговорности за геноцид.  

Силне функције шпанског кловна  откривају зашто пропадају ЕУ, НАТО, Запад, вера у боље глобално сутра. Патократија – владавина психопата је светска реалност на највишем нивоу. Потчовек Хавијер Солана је еклатантни доказ. Борац за глобално разоружање, извикани лажни пацифиста у реалности покретач  ратова, био је и еколог. Упсссс, ајооој - како се показао у еколошкој стварности?

Поново је испливала на видело психопатска страна! KILLER CLOWN има лажни плач за Арктиком, своје усиљене сузе хтео је претворити у реке крви, чак светски рат. Покушао је Северни пол   пацифиста-милитариста освојити и то војно. У стртешком ЕКОЛОШКОМ документу помиње угроженост Арктика предлажући тамо ЕУ освајање по сваку цену свим средствима  због уклањања свих препрека за неометано експлоатисање нафте и гаса за његове компаније. Срећом декада ЕУ гада је прошла без већих страдања.  Системи светске контроле лагано сузбише мизерију од ,,стенице свих чајних салона“ али прошао је Солана без судских процеса за сукобе интереса. Повезан са енергетским сектором, војном индустријом склоњен је потом у декаду јада крунисану короном 2020...  

Зликовац се враћао на место злочина, долазио је у Београд. Било је и комике. ,,Наш драги Хавијер Солана коначно је преминуо 28. септембра у 66. години злочиначког живота. Испраћај у пакао ће се обавити на згаришту историје. Ожалошћени РТВ Б92, ДС, Г 17 плус, СПС, ЕУ, НАТО, ЛДП и остала унијатска родбина“- слатко написаше умрлицу млади Београда. Лепили су их младићи али  бивају похапшени ( и два малолетника) од ондашње жутице која је поданичком љубављу дочекивала свог најновијег  бомбардера Лера.

Очи ми се и сад пуне сузама због дивне, чедно борбене младости драге напаћене Србије... Одох у давно заборављени СССР виц: ,,Да, разумем... Атеиста сте и комуниста, а да ли сте католички или православни атеиста и комуниста?“

Одштампала драга дечица ,,унијатска родбина“ том богоборцу, мрзитељу чак и јеретичког хришћанства. Невиност без заштите је ухапшена те 2008.године, кнез овог света се шепурио са својим фанатицима страним и домаћим по Србији и Београду, невини су поново патили. ,,Стеница свих чајних салона“ је из фамилије лукавих служитеља Лукавом. Кнез овог света је њему и њима бог, по дресури су и у атеизму отворени антихришћани. Соланини фамилијаши су генерацијама припадници  разних богоборачких тајних  и јавних организација. Сатаноид Хавијер Сотонијана је пун мржње нападао америчке неоконзервативце, видео ,,хришћане“ у њима?! Духовно слеп видео јадничак ,,неку врсту теократије“ код Американаца Чејнија и Буша - ,,јер ми у Европи смо секуларисти“ беснела је опака стеница. Но, ирачко крвопролиће у изгледности доводи до преокрета. Од рата  стиже ,,ЧИСТА“ зарада на оружју, проценти од енергетских могула, отвара се неометан уплив у  разне  фондове држава,.. Конкретни облапорни МАТЕРИЈАЛНИ интереси окренуше социјалистичког кловна убицу, Хавијер Сатанијана прилази  неоконзервативцима САД, тим ,,религиозним фундаменталистима“ пун сатанске радости.

Морам напоменути да постоји ту још  једна осовина зла. Саветник светског монструма Блера саветује и Хавијера Сотонијану! Наравно да је у питању и одговору психопатски дефекташ, његов саветопримац Блер је успешно убележио пет ратова као премијер.  Зликовачки саветодавац из сенке је Роберт Купер. Блера је успешно убацио у лажи због ..чистог“ убијања, док је са Сотонијаном осим пословног лагања и интимус. Заједно лажу, краду и покушавају да свету наметну Европску унију као војну силу, наравно уз огромне провизије од индустрије оружја.

Најбитнијем саветнику шпанског злог кловна, Куперу нађох и неку ,,мисао“ објављену у трактату о ,,потреби перпетуиране доминације Запада“ - нечим се нечовек из сенке ипак изрекламирао.  Због ,,хуманитарног добра“ света Роберт Купер проповеда да је свету ,,ОЧАЈНИЧКИ ПОТРЕБНА НОВА ФОРМА ИМПЕРИЈАЛИЗМА“ – баш хумано... Психопата Купер се ложи на  стару месијанску изузетност да би човечанство ,,преболело своје невоље“- при том заклети социјалиста Х. Сатанијана ово вероватно тумачи социјано дарвинистички. Гледајући кроз призму левице треба тумачити и  Соланину жарку жељу да он буде главни творац ,,независне државе Косово“ и да СРЈ бомбардује 1999. године. Аутономна покрајина Косово и Метохија под Титом је обећани рај за  ,,мигранте“ најригиднијег европског диктатора Енвера Хоџе. Из Албаније на КиМ стиже маса агената, официра и војника. ,,Мигранти“ треба  да освоје део државне територије тадашње СФРЈ због припајања Енвер Хоџиној Албанији. ,,Динар солидарности“ им дајемо и брзо нам СОЛИДАРНО враћају критиком и побунама зато што смо отпадници од комунизма Стаљиновог, Маовог и Енвер Хоџиног. Албанци КиМ су убеђени стаљинисти, маоисти, најчистији марксисти-лењинисти, хоџисти и увек смо им ми били  кривци. Лупише  нам Хоџини мигранти етикету ,,ревизионисти“: за њих смо били лоши комунисти.

Заиста не чуди што капиталистички Запад 1999.године злочиначки бомбардује Савезну Републику Југославију због острашћених албанских  марксиста-лењиниста. САДистан има еротску аферу председника Клинтона, рат је згодна покривалица еротске наготе али и уходани бизнис. Покренути  НАТО милосрдне убице на убијање била је пошалица. Убилачком машинеријом фирерује социјалиста, антихришћански фундаменталиста ком заиста смета позивање Срба на  угрожене хришћанске светиње Косова и Метохије. Хавијер Сатанијана Солана лично командује напад!  Вероватно је Сатанијана имао оргастичка пражњења гледајући из неког чајног салона сцене личног рата на медијима. Прође и то зло,  нафурани зочинац се у првој деценији 21. века на разне начине као ЕУ функционер  враћао на бивше бојно поље и увек је био незадовољан. Интелигентни бедник је схватао да је само једна безвредна људска  накарада, љуштура без живота и демонски производ пакленог система. Поново је острашћено осуђивао власти Београда - сетио се и својих разочаравајућих албанских властодржаца у Приштини али стеница није више могла да убија.

После ЕУ функционерске стиже Сатанијани још беднија ,,пензионерска“ ЕУ деценија... ,,Пензионерска“ деценију завршава се  патетично. Почетком 2020. године на православни Божић  Европски савет за спољне послове објављује да се у СПЦ манастиру 2016.г. састају терористи који спремају државни удар у Црној Гори. На срећу реагују српски дигитални и штампани медији списком србомрзаца те организације: Џорџ Сорош, Карл Билт, Бернар (куга, кужни) Кушнер, Марти Ахтисари и наравно Џеј (Солана Сатанијана)! Следи одбрана НАТО  кловнова тврдњом да наведена екипа није у првом борбеном реду али да су сви чланови Европског савета. 'Ајде – били су главни за покретање НАТО бомбардовања али нису пилотирали бомбардерима, баш хвала НАТО одбранитељима што показаше колико  у натофиличарским пропагандним трупама  напредују тупава трупла и да тамо веома успешно дејствује негативна селекција.

Ковид да ли има вид кад погађа Хавијера Сотонијану у време хришћанског поста само пар месеци после напада на СПЦ његовог  Европсог савета? Хришћани не размишљају о томе. ,,Оче наш“ моле се верни, читају Нови завет, посте,... ,,Моја је освета“- знају верујући и ,,ја ћу узвратити, говори Господ“ - хришћани нису у освети  јесу у одсецању од греха. Ових дана се јасно види трагикомика људске љуштуре именоване Хавијер Солана. Горда стеница свих чајних салона била је моћна, подигла се до започињања светског рата али Ђаво увек прави уговоре због одвођења грешника у пакао! Христос у посту, у пустињи је имао понуду IV 5. ,,И одведе га горе, те му у трен ока показа сва светска царства. 6. И рече му Ђаво: теби ћу дати сву ову власт и славу њихову, јер је мени предана и ја је дајем коме хоћу. 7. Ако се, дакле, поклониш преда мном, све ће бити твоје“- Еванђеље по Луки. Христос је одмах одбио али стеница свих (о)чајних салона је испала смешна у лукавој игри са Лукавим.

Број прегледа:
hit counters free

Новости