23/3/2021 10:00
Online Counter

Душко Kнежевић тврди да је Мило Ђукановић, уз помоћ лажних инвеститора из Уједињених Арапских Емирата, стекао имовину вредну милијарду евра. Ако је Мило могао толико у невеликој Подгорици, колико ли вреди пројекат Београд на води, председниче Вучићу?, пита Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, Вера, Нада.

Шаровић је поделио снимак видео укључења бизнисмена Душка Kнежевића за телевизију Happy, где је причао о томе како је председник Црне Горе стекао имовину вредну милијарду евра, те је том приликом открио да му је саветовао да се склони из Подгорице.

- Ја сам рекао да су ту страни пројекти који се воде на имена "страних инвеститора". То су хотели, ризорти, казина, ту је имовина Прве банке и свих повезаних компанија и сигурно је та имовина преко милијарду евра. Мислим да би се Ђукановић лако одрекао своје политичке функције и политичког утицаја, али сигурно да та имовина коју није успео да прода и није успео да направи излаз из свега што је инвестирао, мислим да је то његов највећи проблем - рекао је Kнежевић и констатовао:

- Време не ради за њега. Сваки дан је за њега погубан, тако да сам му ја поштено саветовао да што пре напусти Црну Гору јер га чека затвор у Спужу. Може да иде у Емирате, нажалост ја сам га одвео у Емирате и упознао са краљевском фамилијом из Абу Дабија. Ја сам направио највеће инвестиције са Абу Дабу Kапитал групом, дао сам улицу шеику Заједу у Подгорици, то је тада било као земљотрес, јер замислите да дате једном муслиманском вођи улицу у Подгорици.

У истом видеу се текстуално констатује:

- Душко Kнежевић је дао једну улицу у Подгорици шеику Заиду. Александар Вучић је отишао корак даље. Основна школа "Растко Немањић Сава", која је добила име по првом српском архиепископу и просветитељу, преименована је у Халифа бин Зајед ал Нахјан - гласи поменута порука у видео снимку, који је на Твитеру поделио Немања Шаровић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости